""
""

Fabio 1 VS Fabio 2: Kapelove četvorke i Kanavarove muljaže

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.09.17. | 08:10

Osvajač Zlatne lopte iz 2006. godine pod optužbom da je namestio derbi sa Tjenđin Tedom

A u Kini - italijanski derbi!

Izabrane vesti

Fabio Kapelo (71) protiv skoro tri decenije mlađeg zemljaka i imenjaka Kanavara. Odmah da vam kažemo da ne potcenjujete Đengsu Suning u okviru ovog odloženog meča 22. kola, iako ne blista u tamošnjoj Superligi.

Istina, bogata porodica Jindong izdvojila je enormne količine novca za Kapelovu platu (10.000.000 evra za jednoipogodišnji ugovor), ali Đengsu se konstantno bori za opstanak. Lova očigledno ne donosi rezultate, iako su tu neki dobri igrači poput Ramiresa, Aleksa Tešeire, Bendžamina Mukanđa, Rodžera Martineza i Trenta Senzberija.

Ipak, imajte na umu da u redovima Tjenđin Kvanžana vlada negativna atmosfera i to je ono što bi moglo da utiče na fudbalere ove ekipe da podbace u Nankingu, uprkos tome što bi u nekim normalnijim okolnostima važili za favorite. Podsetimo, za goste igraju Alešandre Pato, Aksel Vitsel i Antoni Modest.

MOZZART KVOTE
13.35: (2,35) Đijangsu (3,25) Tijenđin (2,90)

O čemu se onda radi? Brojni italijanski novinari preneli su pisanje kineskih medija u kojima se navodi da je Tjenđin Kvanžan, konkretno Fabio Kanavaro, pod istragom tamošnjeg Saveza zbog optužbe da je učestvovao u nameštanju derbija sa Tjenđin Tedom koji je slavio sa ubedljivih 4:1. I ništa tu ne bi bilo toliko sporno da Kanavarovi izabranici nisu pravili infantilne greške. Osvajač Zlatne lopte iz 2006. godine branio se podsećanjem da njegov tim ove sezone nije poražen na 12 utakmica.

Poenta čitave priče je da ne treba toliko verovati gostima sa čime se slažu i bukmejkeri koji blagu prednost daju upravo Đengsuu. Naravno, to ne znači da sada treba posegnuti za kecom - oni hrabriji bi i mogli - ali nama posebno zapadaju za oko sledeći detalji. Prvo, protekli susret ovih ekipa završen je rezultatom 2:2. Drugo, na pet od šest proteklih utakmica Đengsua kod kuće padalo je tačno po četiri gola. Treće, Tjenđin Kvanžan je u seriji od pet mečeva na kojima igra GG, od čega na četiri GG3+. 

Zaključak - golova bi trebalo da bude. A ako se setimo onih reči sa početka teksta, kombinacija 1X&GG dolazi kao poručena (kvota 2,15).

KINA

Subota

Janbijan - Liaoning 1:0
Tijenđin Teda - Tijenđin Kvanđijan 4:1
Šangaj Šenhua - Guangdžou R&F 3:1
Đijangsu - Guižou 0:1

Nedelja

Čangčun - Hebej 0:0
Henan - Šandong 2:1

Sreda

Tijenđin Teda - 3:1

Četvrtak

13.35: (2,35) Đijangsu (3,25) Tijenđin (2,90)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

(FOTO: Action Images)


tagovi

Fabio KanavaroFabio KapeloKinameđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara