""
""

Gašić pred odlazak u Minhen: Pešić je veliki trener, Bajern je jaka ekipa, ali...

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.01.14. | 15:41

"Pored Borisa Savovića i Nihada Ðedovića, vodeći igrači Bajerna su Amerikanci. Imaju vrhunskog i iskusnog trenera, koji dobro poznaje prilike u nemačkoj i evropskoj košarci", rekao je pomoćnik Duleta Vujoševića

Pomoćni trener košarkaša Partizana Velimir Gašić rekao je da crno-beli imaju šanse u predstojećem meču TOP 16 faze Evrolige protiv Bajerna u Minhenu.
"Učinićemo sve da se kvalitetno pripremimo za utakmicu i da sprovedemo naš način igre. Nadamo se pobedi. Ovaj tim Partizana je ulaskom u TOP 16 fazu napravio veliki uspeh i iz svakog narednog meča može samo da profitira", rekao je Gašić na konferenciji za medije u beogradskoj Areni.

On je dodao da ekipa Bajerna zaslužuje poštovanje.
"Pored Borisa Savovića i Nihada Ðedovića, vodeći igrači Bajerna su Amerikanci. Imaju vrhunskog i iskusnog trenera, koji dobro poznaje prilike u nemačkoj i evropskoj košarci. Igraju veoma agresivno i čvrsto u odbrani, izvanredno trče i dosta šutiraju za tri poena", istakao je Gašić.

Izabrane vesti

Gašić je na prethodne tri utakmice (dve u Jadranskoj ligi i protiv Reala) vodio Partizan zbog odsustva prvog trenera Duška Vujoševića, koji je zbog problema sa bubrezima 25. decembra primljen na Institut za kardiovaskularne bolesti, a kasnije prebačen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu.

Utakmica 2. kola F grupe TOP 16 faze Evrolige između Bajerna i Partizana na programu je u četvrtak od 20.15 sati u dvorani "Audi" u Minhenu.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Velimir GašićSrbijaFK PartizanEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara