Komentari na vest

Dončić jači od bolova, Mavsi bolji od Tandera: Dalas u finalu Zapada!

A

Ajdehoven

pre 2 meseca

Pa brate iskreno da nije njih dvojice oni bi bili zadnji ))))))) oni bas odskacu,to je verovatno hteo da kaze. Denver bez jokica,sa svih 115 igraca borba za polufinale konferencije,a sa njim titula! Otprilke nesto slicno ovamo
S

Sexurity

pre 2 meseca

Mislim da je boston protiv dalas ogroman favorit,protiv minesote takodje veliki favorit.jedino denver ostaje,ako prodje,cak je i tu blagi favorit boston.mozda boston champion bude ove godine. Ali dalas sa dva igraca,koja misterija,nba liga,ovo nema ni u euroleague da sa dva igraca igras finale
S

Saturn

pre 2 meseca

Washington je imao dobre role celu seriju ,Jones i Gafford takodje , kad ova dvojica nisu mogli da ubodu zid ... Odgledaj neki mec ...Ostali izginose da bi njih dvojica mogli da sutiraju do beskonacnosti pogotvo Doncic s procentima Play Off
S

Slaba odbrana

pre 2 meseca

Sexurity-Da pokažeš ovaj tvoj komentar toj dvojici igrača Dalasa verujem da bi se smejali samo tako.Zar pored tolikog teksta gde sve lepo piše ti izdvojiš dva igrača Dalasa,a svi znamo ko su pomenuta dvojica.Da nije bilo ostalih saigrača Dalas bi ispao u prvom kolu.Juče je trener Dalasa koristio 9 igrača,svih 9 je postiglo koš...
M

Mojbroj

pre 2 meseca

Ti sigurno ne gledas NBA u tolikom meri da bi poznavao materiju. Ne moras komentarisat kad ne pratis toliko
A

Ajdehoven

pre 2 meseca

Cast svima,ali ovi bukvalno igraju samo irving i doncic
S

Slaba odbrana

pre 2 meseca

Ajdehoven-Šta ostali igrači rade,ima li leba od njih...
N

Naneli

pre 2 meseca

Ovo je pljačka.
G

GostO

pre 2 meseca

Gledao sam samo prvu cetvrtinu. Koji je to hrkljus od kosarke bio, oci su me bolele. Samo run&gun pa ko da vise, odbrana maltene nista. Koraci u 99% polazaka, sto ne bi toliko smetalo da oni ne naprave 4+ koraka. Ovo ne znam sta je, ali definitivno nije kosarka.
Z

Zaza Paculia

pre 2 meseca

U utakmici koja ti je eliminaciona, koju moras da dobijes, ti vodis +17 i izgubiš... I pored Luke i Kajrija, mislim da je pobednik dvomeca Denver-Minesota i dalje veliki favorit.
8

8

pre 2 meseca

Zamisli sa 18 godina osvojiš Evroligu budeš proglašen za MVP-a fajnalfora i MVP cele sezone i iste godine osvojiš Evropsko prvenstvo sa reprezentacijom i budeš u idealnoj petorci prvenstva ; znači rođeni pobednik i Divac koji ima valjda neku svest o Evropskoj košarci te ne draftuje .
I

Istine radi

pre 2 meseca

I nakon toga 6 godina ne uspeš da udješ u plej-of dok ti ne dovedu pola NBA lige. Sa reprezentacijom isto - 0. Pa nije baš ni da je sve do drugih.
D

Donkara

pre 2 meseca

@istine radi zamisli kad si u stanju da slazes toliko lako proverljive stvari. Doncic je igrao od 6 odigranih sezona 4 plejofa. Odnosno ovo mu je cetvrti. Brani ti Divca, ali zbog Doncica je izbacen iz Sakrementa i ostao zauvek upamcen kao neznalica. On je cini mi se uzeo onog Beglija ispred Doncica. Gde je taj sada? Njemu su Fox i ekipa bili pretendenti za prsten, a kaze Jokara i Doncic ne bi mogli sa njim i Danilovicem da igraju. Promaja y glavi :)
S

Sinisap

pre 2 meseca

Ep je cini mi se bilo nakon drafta😝
B

Basketas

pre 2 meseca

Ocekivana pobeda Mava-a. Najpotcenjeniji tim u ligu. Trenutno su drugi favoriti po komentarima NBA eksperata.
M

Mojbroj

pre 2 meseca

Tacno tako. Iza Denvera. Obrazlozenje: ko god izadje Iz ovih 'finala prije finala' bice bolji od Bostona. Zato je Boston 3ci favorit.
O

Oluja ide

pre 2 meseca

Pa Oklahoma pobedila sebe u ovom meču. Sutra očekujem pobedu Denvera i lakši prolaz preko Dalasa. 4:0 ili 4:1.
U

Upitnik

pre 2 meseca

Kakva blokada crnog MVP-a za 3 slobodna bacanja. Ma posalji ih kuci Gildzese !
N

Nema prolaza

pre 2 meseca

Minesota ili Dalas protiv Bostona. To je pitanje sad.