""
""

Gazda PSŽ: Ne dovodimo Murinja i Ronalda, imamo Anćelotija

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.01.13. | 15:16

Naser Al Kelaifi demantovao da su Sveci zainteresovani za portugalski tandem iz Real Madrida

 

Izabrane vesti

Iako je pre par nedelja izašla informacija da PSŽ radi na dovođenju Kristijana Ronalda i Žozea Murinja, Naser Al Kelaifi, predsednik bogatog francuskog kluba je negirao interes za portugalski tandem.

Ronaldo i Murinjo su nezadovoljni u Madridu i mnogi ih povezuju sa dolaskom na Park Prinčeva jer prebogatim Arapima na čelu Svetaca nije problem da plate ono što drugi ne mogu.
„Mi ne radimo ništa kako bi u klub doveli Murinja i Ronalda. Imam visoko mišljenje o obojici, ali kada bi to i poželeli, prvo bi razgovarali sa predsednikom Reala Florentinom Perezom. Jako poštujem Real, njihovog predsednika i pomenuti tandem, ali oni nisu na našem spisku želja“, rekao je Al Kelaifi i dodao:
„Takve priče su najnepoštenije prema našem treneru Anćelotiju. Nemamo nijedan, ni najmanji razlog, da ga smenimo. Ima potpuno poverenje s naše strane i on to zna. Medijske spekulacije ga donekle destabilizuju, ali on zna da ima našu najveću moguću podršku“.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaFrancuskaKarlo AnćelotiKristijano RonaldoLiga 1Naser Al-KelaifiPari Sen ŽermenPrimeraReal MadridŠpanijaŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara