""
""

Grci poludeli za Raduljicom, a on poručio: Srbija je sad na prvom mestu!

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.07.15. | 19:28

"Imamo odličnu atmosferu. Prošle godine na Svetskom prvenstvu su nas potcenili, bilo bi dobro da to urade i sada, pa nek se ponove dobri rezultati“, rekao je srpski centar na početku priprema nacionalnog tima

Miroslav Raduljica jedan je od najtraženijih košarkaša u Evropi u ovom trenutku. Grčki mediji, ali i Večernje novosti navode da je srpski centar dogovorio uslove saradnje sa atinskim Panatinaikosom i da će uskoro potpisati ugovor na dve godine.

Izabrane vesti

Raduljica se pojavio u beogradskom hotelu Zira na početku priprema reprezentacije Srbije uoči prvenstva Evrope, ali je bio zakopčan do grla uz obrazloženje da u ovom trenutku Orlovi moraju da budu na prvom mestu.
“Ovo sada je okupljanje reprezentacije i to je momentalno najvažnije. Kada bude došlo vreme za to, pričaćemo i javnost će biti upoznata sa tim gde ću da nastavim karijeru“, rekao je Raduljica novinarima na početku priprema.

Srpski centar u prethodnom periodu dovođen je još i u vezu sa NBA ligašem Sakramento Kingsima, kao i milanskim Armanijem. Panatinaikos je, sa druge strane, nedavno za trenera angažovao selektora Srbije Aleksandra Đorđevića, kao i bivšeg igrača Partizana Aleksandra Pavlovića.

Kada je u pitanju ono što čeka nacionalni tim u narednom periodu Raduljica je naveo da očekuje dobre pripreme i uspeh u septembru kada se budu igrali odlučujući mečevi na EP.
“Spreman sam za ono što nas čeka. Iako zvuči kao fraza, pred nama su paklene pripreme, ali samo tako može da se dođe do rezultata. Imamo odličnu atmosferu. Prošle godine na Svetskom prvenstvu su nas potcenili, bilo bi dobro da to urade i sada, pa nek se ponove dobri rezultati“, poručio je Raduljica.

(FOTO: Starsport)


tagovi

SrbijaPanatinaikosMiroslav Raduljicakošarkaši SrbijeEvroligaEurobasket 2015

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara