"Terens Kinsi sa Draganom Mirosavljevićem"
"Terens Kinsi sa Draganom Mirosavljevićem"

Grobari oduševili Kinsija: Ovo je sasvim drugi nivo

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.10.13. | 11:53

Novajlije u dresu Partizana ostale bez teksta posle promocije dresova pred 4.000 navijača u Pioniru

Terens Kinsi sa Draganom MirosavljevićemFantastična podrška navijača i pre nego što je sezona počela zapanjila je novajlije Terensa Kinsija i Borisa Daloa, koji ne mogu da dočekaju da izađu na parket i dobrim igrama se oduže Grobarima na privrženosti.

Kinsi je, doduše, imao priliku da oseti kako je kad proključa Pionir, jer je pre dve sezone igrao u Beogradu kao član turskog Efesa.
"Igrao sam u nekoliko evroligaških klubova, ali nigde nisam video ovakve navijače. Možda u SAD-u i NBA, ali tamo nemate baklje. Čuo sam o atmosferi koju navijači Partizana prave, ovo je sasvim drugačiji nivo navijanja", rekao je Kinsi.

Na pitanje novinara da li ima obavezu da se revanšira pristalicama crno-belih dobrim igrama na terenu, bivši član Memfisa i Klivlenda je rekao: "Ne osećam neku obavezu prema njima, ja sam samo košarkaš. Zahvalan sam im što ću imati priliku da igram u ovakvim uslovima i oni jednostavno zaslužuju da damo sve od sebe".

Mladi francuski košarkaš Boris Dalo takođe nije krio zadovoljstvo zbog dolaska u šampionski tim iz Humske.
"Partizan ima fantastične navijače, jedva čekam da počne prvi zvanični meč. Sjajan je osećaj kada imate ovakvu podršku", rekao je Dalo i dodao da je u Humsku došao kako bi napredovao, posebno u radu sa trenerom Duškom Vujoševićem.
"Evroliga će biti sjajno takmičenje, pokušaćemo da se domognemo Top 16 faze Evrolige i da odbranimo titule u domaćem šampionatu, kao i Jadranskoj ligi. Biće interesantno. Tu su moji prijatelji iz Francuske Lovernj i Vesterman, koji će mi, nadam se, pomoći da napredujem svakog dana. Mislim da će na kraju ispasti sve kako treba", poručio je 19-godišnji momak iz Nanta.

Dalo je prošao sve mlađe selekcije Francuske, od kadeta preko juniora do mladog tima, a tokom karijere branio je boje Poatijea, CFBB-a i Nanta.

Partizan prvu utakmicu u novoj sezoni igra u nedelju protiv Igokee.

Izabrane vesti

(FOTO: MN Press)


tagovi

Boris DaloEvroligaJadranska ligaFK PartizanTerens Kinsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara