"Lazme"
"Lazme"

Hanter i Lazme na Realovom radaru

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.04.16. | 16:25

Kraljevski klub već počeo potragu za pojačanjima za sledeću sezonu

LazmeReal Madrid ove sezone nije uspeo da odbrani titulu šampiona Evrope, glatko je poražen od Fenerbahčea u četvrtfinalu, a u Kraljevskom klubu su rešili da krenu u obnovu tima i već su naciljali dva pojačanja za narednu sezonu - Otela Hantera i Stefona Lazmea.

Ova dva košarkaša su slične atletske građe. Pre svega imaju dugačke ruke i odlični su u skoku. Pablo Laso i saradnici su shvatili da im je tako nešto potrebno pa su već započeli pregovore sa Hanterom. Kako piše As, njemu će biti ponuđen ugovor na dve godine.

Izabrane vesti

Hanter ima raspon ruku 221 centimetar, ima NBA iskustva i ove sezone je u proseku beležio 9,4 poena i šest skokova u Top 16 fazi Evrolige. Po statističkim parametrima bio je drugi najbolji igrač tima iz Pireja. Iza Jorgosa Printezisa, iza Spanulisa.

Drugi pik je Stefon Lazme. U njegove kvalitete mogli smo da se uverimo dok je nastupao za Partizan. Sada ima 33 godine, a u dresu Galatasaraja postizao je 11 poena i sedam skokova.

Još jedna briga Reala kada je unutrašnja igra u pitanju tiče se Gustava Ajona. On je ove sezone prikazao odličnu igru, ugovor mu ističe na leto, a klub će se sigurno potruditi da nastavi saradnju sa odličnim Meksikancem.

(FOTO: Action images)


tagovi

Stefon LazmeŠpanijaReal MadridOtelo HanterOlimpijakosGalatasarajEvropaEvroligaACB liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara