""
""

Jednostavno - demonstracija moći! Teodosićeva Armija marširala kroz Madrid (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.03.16. | 23:25

Srpski reprezentativac blistao usred španske prestonice i odveo CSKA na vrh Grupe F

Miloš Teodosić ne razlikuje šampiona Evrope od najslabijih klubova VTB lige - njemu su svi protivnici isti i sa svima voli da se poigrava tako da onima na drugoj strani popucaju sve žice u glavi! Tako je bilo i ove večeri u Madridu, na otvaranju 9. kola Top 16 faze Evrolige, gde je komandant ruske Armije predvodio CSKA u pohod na Real, koji je uprkos ogromnom trudu mogao samo da potpiše kapitulaciju i gleda bolji tim kako neumoljivo gazi - 96:87 (18:18, 24:19, 22:25, 32:25)

Izabrane vesti

Ni poraz od Lokomotive pred polazak na daleki put nije pokolebao pulene Dimitrisa Itudisa! Apsolutni šampion VTB lige delovao je prilično smireno i sigurno na terenu, a Real nikako nije mogao da provali koja je kombinacija dobitna.

Na standardno već odlična izdanja Miloša Teodosića i Nanda De Koloa „meć viner“ Armejaca bio je čuveni Vitalij Fridzon, koji je još jednom pokazao da je kao najfinije vino – što stari, sve je bolji. Sa 13 poena i tri vrlo važne trojke Fridzon je ugravirao svoje ime u pobedu CSKA, dok je opet najveći posao odradio jedan od najubojitijih tandema Evrope. Sa pet iskombinovanih trojki, čak 27 poena i ukupno 13 zajedničkih asistencija francusko-srpski duet delovao je neuništivo, iako su Gustavo Ajon, Serhio Rodrigez i Serhio Ljulj imali svojih blistavih momenata. 

Ali, ni jedna od najboljih partija meksičkog centra, koja je ovekovečena dabl-dablom (20p, 12sk), te vrlo dobra izdanja španskog trilinga Ljulj - Rodrigez - Rejes, njihova 42 zbirna koša, kao ni velikih 13 ofanzivnih skokova nisu mnogo pomogli. Sve to bilo je dovoljno za častan poraz, dok je CSKA sada prvoplasirani tim Grupe F. 

Teodosić je meč završio sa 15 poena (3/3 za tri) i pet asistencija, dok je De Kolo imao 12 poena, osam asistencija i šest skokova. Na sve to Kajl Hajns imao je 16 ubačenih koševa i bio je najefikasniji strelac tima. Na drugoj strani Rodrigez je skupio 15 poena, pet asistencija i isto toliko izgubljenih lopti, Ljulj je imao 14 koševa i 10 asistencija, dok je Rejes dodao 13 poena i osam skokova.

Evroliga - 9. kolo

Sreda:

Real Madrid – CSKA Moskva 87:96
/Ajon 20 - Teodosić 15/

Četvrtak:

18.00 Himki – Barselona
19.00 Cedevita – Darušafaka
20.45 Unikaha – Panatinaikos
20.45 Efes – Lokomotiva

Petak:

18.45 Žalgiris – Bamberg
19.30 Fenerbahče – Crvena zvezda
20.45 Olimpijakos – Laboral Kuća


tagovi

Vitalij FridzonSerhio RodrigezSerhio LjuljReal MadridNando De KoloMiloš TeodosićGustavo AjonFelipe RejesEvroligaCSKA Moskva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara