"Marinović i Jović iz Crvene zvezde"
"Marinović i Jović iz Crvene zvezde"

Marinović pred derbi sa Partizanom: Čudna je ovo liga, za nas je meč u Pioniru najvažniji

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.01.15. | 15:20

Pre gostovnja crno-belima Olimpija će ugostiti Bamberg u Evrokupu

 

Marinović i Jović iz Crvene zvezdePorazom od Crvene zvezde (81:91) košarkaši Olimpije nastavili su negativan niz u ABA ligi, a srpski plej u timu iz Ljubljane Marko Marinović kaže da njegova ekipa ponovo nije imala dovoljno sreće i koncentracije.
Vredno treniramo, ali smo zabeležili četiri uzastopna poraza, od Krke, Cibone, Cedevite i Zvezde. Protiv Beograđana smo odigrali dobru utakmicu, ali su se ponovile stare greške, pali smo u poslednja dva, tri minuta“ kaže Marinović za MOZZART Sport.

Izabrane vesti

U narednom kolu Olimpiju čeka jedan od presudnih mečeva sezone, gostovanje Partizanu, direktnom rivalu u borbi za plasman u plej-of.
„Odigraćemo četiri uzastopne utakmice sa srpskim ekipama. Naravno, najvažniji je duel sa crno-belima. To je meč koji direktno odlučuje o četvrtoj poziciji, pa bih rekao da je to derbi cele ABA lige. Ukoliko Partizan pobedi imao bi dve pobede više od nas. Istakao bih, ipak, da je liga čudna i da više ekipa konkuriše za četvrtu poziciju“.

Za Olimpiju nema predaha, igrate u ritmu sreda-subota.
Nastavljamo takmičenje u Evrokupu i prvi rival u K grupi je nemački Bamberg. To je tim koji je dobio Albu i Bajern, iz čega se vidi snaga. Daćemo sve od sebe da izborimo pozitivan rezultat mada će biti veoma teško“, zaklkjučio je Marinović.

Susret 17. kola Jadranske lige Partizan - Olimpija na programu je 10. januara od 21 sat u dvorani Pionir.

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)

(FOTO: abaliga.com)


tagovi

OlimpijaMarko MarinovićKK OlimpijaJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara