""
""

Marjanović 1. jula slobodan igrač: Mogu da ga kupe za 1.500.000 dolara

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.05.16. | 12:04

San Antonio odlučuje o sudbini srpskog centra

Završi se san San Antonija o titulu, samim tim završi se i prva sezona Bobana Marjanovića u NBA ligi. Dok trener Greg Popovič razmišlja o mogućnostima rekonstrukcije tima, dotle se srpski centar nada da će ostati u Teksasu.

Bivši košarkaš Crvene zvezde 1. jula postaje slobodan igrač. Sve zbog propisa NBA lige. Marjanović je prošlog leta potpisao upravo taj jednogodišnji ugovor, koji mu ističe pomenutog datima i zasad se zna da Sparsi odlučuju o njegovoj sudbini. I imaju, što bi se reklo, pravo preče kupovine.

Izabrane vesti

Ukoliko žele da obnove saradnju sa Bobanom Marjanovićem imaju šansu da mu ponude ugovor u vrednosti od 1.500.000 dolara za narednu sezonu. Kako je Bobi u američkoj terminologiji “ograničen slobodan igrač”, može da pregovara sa bilo kojim klubom. Čak može da potpiše ugovor, međutim, ako njegov sadašnji tim ponudi iste uslove kao i taj drugi on mora da ostane u San Antoniju.

Naravno, naš reprezentativac glas aza tu opciju.
Sve u San Antoniju mi se dopada. Ljudi su sjajni. Nisu samo dobri, nego neverovatni”, između redova je poručio Bobi kakvi su mu planovi, posle sezone u kojoj je prosečno beležio 5,5 poena i 3,6 skokova po meču.

(FOTO: Action images)


tagovi

San AntonioNBA ligaBoban Marjanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara