"Dijalog sa navijačima"
"Dijalog sa navijačima"

Markec na udaru navijača: Nije ti ovo Benfika! Drulović ga brani: Neće ga niko napasti, ali nije dao ni 50 odsto (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 31.10.16. | 09:32

Teški dani za srpskog krilnog napadača u Lisabonu

Dijalog sa navijačimaKratak, ne baš i prijatan razgovor imao je Lazar Marković sa navijačima Sportinga u petak veče. Nije bilo dramatično kao što su prvi mah preneli portugalski, čak i pojedini srpski mediji, ali daleko od toga da našem reprezentativcu cvetaju ruže po povratku u Lisabon, gde u novom klubu igra daleko ispod očekivanja.

Otuda su pristalice Lavova sačekale i njega i ostale prvotimce posle blede igre i remija bez golova sa Nasionalom, u nameri da iskažu nezadovoljstvo. Na snimku koji se emituje na portugalskim TV stanicama vidi se kako pozajmljeni krilni napadač Liverpula zastaje na trenutak, a čuje se kako mu razočrani fanovi dobacuju:
„Nije ti ovo Benfika, igraj fudbal. Da li si došao ovde na odmor?“

Izabrane vesti

Jasna aluzija na sezonu provedenu na Lužu, međutim, nekadašnji selektor Srbije i šef stručnog štaba Partuzana, Ljubinko Drulović, ističe da našem reprezentativcu neće faliti ni dlaka s glave.
Lazar je bezbedan, neće njega niko fizički napasti, u Portugaliji se to ne dešava. Za Portugalce je normalno da vređaju igrače, jer igrači za njih snose veliki deo krivice. On se našao na tapetu, najviše mu zameraju, jer je igrao za Benfiku. Oni su kao Zvezda i Partizan kod nas“, podseća Drulović u razgovoru za Alo.

Lazar Marković i Ljubinko DrulovićUpravo Drulović možda i najbolje može da razume Lazara Markovića, s obzirom da je 2001. iz Porta prešao u tabor drugog portugalksog velikana, Benfike.
„Lazar može i mora bolje. Verbalni napad mora da bude podstrek da se stvari promene, jer igra u velikom klubu od kojeg se uvek očekuju dobri rezultati. Marković nije dao ni 50 odsto svojih mogućnosti, niti je iskoristio talenat i kapacitet koji poseduje. Ima veliki potencijal i nadam se da trenira dobro kako bi ušao u formu koja se očekuje. I on je svestan toga. Trener zna šta on može“.

S druge strane, ekipe Žorža Šezusa nikako da uhvati pravi ritam, te sigurno nije Markec jedini krivac za prosipanje bodova.
„Mnogo su obećavali pre početka sezone, svi su govorili da je ovo Sportingova godina, ali je definitivno loše krenuo. Dugo posti, jer od 2002. godine nije osvojio titulu“, rekao je Ljubinko Drulović.

(FOTO: Star sport)

 

 


tagovi

Sporting LisabonPortugalLjubinko DrulovićLazar MarkovićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara