""
""

Mega stotkom zgazila Borac, razgoropadio se Ivica Zubac!

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.05.16. | 22:14

Tim iz Sremske Mitrovice će u polufinalu plej-ofa igrati protiv Crvene zvezde, a prvi meč igra se u petak u dvorani "Aleksandar Nikolić"

Košarkaši Mega Leksa ubedljivo su savladali Borac iz Čačka rezultatom 102:74 (24:15, 28:27, 21:18, 29:14) u okviru poslednjeg, 6. kola Superlige Srbije. Izabranici Dejana Milojevića su već u prvom poluvremenu imali i 20 poena prednosti, ali su meč prelomili početkom poslednje četvrtine kada su stigli i do 33 poena prednosti. Zbog povreda zgloba zadobijenih u prethodnom kolu, na ovom meču nisu igrali Nikola Ivanović i Timoti Luvavu.

Izabrane vesti

Sjajnu partiju u pobedi Mege je pružio Ivica Zubac sa 31 postignutim poenom i indeksom korisnosti 36, dok je Petar Popović imao 19 poena. Kod gostiju Aleksa Avramović ubacio je 17, a Andreja Stevanović 19 poena. 

Mega je ligaški deo Superlige završila na drugom mestu Grupe B, pa će se u polufinalu plej-ofa sastati sa Crvenom zvezdom. Prvi meč je na programu u hali "Aleksandar Nikolić" u petak 27. maja od 19 časova. Polufinalna serija se igra na dva dobijena meča.

Specijalni gost Mega Leksa na ovoj utakmici je bio Nikola Jokić koji je tom prilikom dobio prigodan poklon, foto-knjigu sa njegovim slikama za vreme provedeno u dresu Mege.

(FOTO: Mega Leks / Ivica Veselinov)


tagovi

Mega LeksIvica Zubac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara