"Nemanja Todorović"
"Nemanja Todorović"

Metalac slavio u utakmici od 150.000 evra, ali nema stajanja - sledeći je Partizan

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.05.15. | 18:55

"Želimo treće mesto i sad smo korak od cilja", kaže Nemanja Todorović...

Nemanja Todorović

Trijumfom nad Megom rezultatom 89:70 Metalac iz Valjeva osamio se na trećoj poziciji Superlige sa dve pobede više od prvog pratioca, tima iz Sremske Mitrovice. Podsetimo, četvrtoplasirani tim Superlige na kraju biće primoran da plati kotizaciju za učešće u Jadranskoj ligi naredne sezone u visini od 150.000 evra. Krilo Metalca Nemanja Todorović za MOZZART Sport ističe da se njegov tim za ovo spremao cele sezone.
"Želimo treće mesto i sad smo korak od cilja", kaže Todorović.
"Učinili smo veliku stvar trijumfom nad ekipom Dejana Milojevića.  Opušteno smo ušli u utakmicu nakon što smo se izrotirali proziv Zvezde. Sa druge strane Mega se zamorila protiv Partizana tako da smo mi poveli od početka susreta i iskontrolisali smo ceo meč. Zasluženo smo trijumfovali".

Izabrane vesti

Za Valjevce nema predaha jer sledeći rival je Partizan.
"Probaćemo da ostvarimo jednu pobedu protiv crno-belih. Igramo pred našim navijačima, napašćemo, pa šta bude. Bilo je utakmica kad smo vodili i sa osamnaest poena. Nadam se da ćemo imati i malo sreće. Partizanu se ne preti, ali ukoliko ponovimo partiju kao protiv Mege, sportski se nadati pobedi".

Raspoloženje u ekipi je na nivou...
"U tim su se vratili Malešević i Otašević, da preguramo Partizan pa da potom pobedimo utakmice koje su jako bitne protiv Tamiša, Konstantina i FMP-a, tu ne sme biti opuštanja i iznenađenja", zaključio je Todorović.

PIŠE: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)

 

tagovi

FK PartizanNemanja TodorovićKošarkaška SuperligaKK Metalac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara