""
""

Metla u Barseloni! Velike promene za narednu sezonu - u igri Blat, Larkin, Vonamejker...

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.03.17. | 11:32

Španski sajt Encestando.es piše kako bi mogla da izgleda Blaugrana

"Šta nam se sve desilo ove sezone, mogla bi kniga da se napiše", rekao je Jorgos Barcokas na jedoj od konferencija za medije. I zaista. Kada biste pokušali da nabrojite sve povrede koje su se dogodile Kataloncima, i sve pehove koji su ih zadesili, trebalo bi vam mnogo više od prstiju dve ruke. 

Više puta smo to istakli - stvarno za rubriku verovali ili ne. Zato je ovo najlošija sezona od 2005. godine, a za sledeću sezonu spremaju se korenite promene.

Izabrane vesti

Španski sajt Encestando.es piše kako bi mogla da izgleda Blaugrana. U opticaju je nekoliko imena. Pre svega, ističe se da je jedino mesto koje je sigurno pozicija Tajrisa Rajsa. I da su svi ostali ni na nebu ni na zemlji. Džastin Doelman je ove sezone imao dosta povreda, pa bi i on mogao da ide iz kluba, a samo je pitanje vremena kada će se pokrenuti "pitanje Navaro".

Kada su dolasci u pitanju situacija je zanimljiva. Da krenemo od trenera. Veći deo uprave nije za to da Jorgos Barcokas ostane trener, zadržao bi ga Rodrigo de la Fuente koji se i kladio na Grka kada je dolazio prošlog leta.

Kao moguća zamena pominje se Dejvid Blat, iako je on istakao da ima ugovor sa Darušafakom sledeće sezone. Ali, pošto taj klub verovatno neće igrati Evroligu naredne godine, moguće je da se predomisli.

Pored njega Barsa cilja plejmejkere. Skoti Vilbekin (pregovara o produžetku ugovora sa Darušafakom) i Bred Vonamejker su zanimljivi, kao i Šejn Larkin koji bi bio veliko pojačanje za Katalonce. Pominje se i da je Kataloncima zanimljv Stefan Jović iz Crvene zvezde, ali i ističe interesantan podatak da na njega motri CSKA u slučaju da Miloš Teodosić napusti klub i ode u NBA.

Barsa je bila zainteresovana i za Adama Hangu, ali će on verovatno u NBA ili će produžiti ugovor sa Baskima. Zato je katalonskom sastavu zanimljivo ime Meta Lodžeskog. Samo da ga mimoiđu povrede koje ima.

Barsu čekaju velike promene na leto...

tagovi

Bredli VonamejkerDejvid BlatEvroligaEvropaSkoti VilbekinŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara