""
""

Milinković prelomio - Krasić ne dolazi

Vreme čitanja: 2min | ned. 30.08.15. | 14:52

Po pitanju angažmana veziste Fenerbahčea presudio je stav trenera crno-belih, nekadašnji reprezentativac seli se u Poljsku

Veleobrt u slučaju Miloša Krasića! Prema poslednjim informacijama iz Humske 1, od dolaska krilnog veziste Fenerbahčea u Partizan neće biti ništa.

Iako su čelnici crno-belih imali nagoveštaje saradnje sa igračem, a turski klub navodno pristao da ga pusti na jednogodišnju pozajmicu u Beograd i za to vreme „pokriva“ njegovu platu, srpski prvak je u poslednji čas odustao od angažmana nekadašnjeg reprezentativca Srbije. I to na izričit zahtev Zorana Milinkovića.

Izabrane vesti

Šef struke Partizana nije za realizaciju ovog posla iz prostog razloga što je Miloš Krasić dugo van takmičarskog fudbala, a crno-belima je odmah potreban fudbaler na koga mogu da se oslone i koji bi pravio razliku kako u ovdašnjem prvenstvu, tako i u Ligi Evrope. A s obzirom da je Krasić poslednji zvanični meč odigrao još 17. maja 2014. i to za Bastiju protiv Nanta (u Francuskoj bio na šestomesečnoj pozajmici) jasno je da bi mu bilo potrebno dosta vremena da „uhvati zalet“ sa Partizanovim fudbalerima, koji su već odigrali 13 utakmica ove sezone.

Usled tih saznanja uprava Partizana je rešila da podrži stav Zorana Milinkovića, kao što je bilo u slučajevima veziste Milana Lole Smiljanića i štoper Marka Jovanovića, koji su mesecima trenirali u SC „Zemunelo“, ali trener nije želeo da potpišu ugovore, baš iz razloga što su dugo pauzirali.

Posle ovakvog razvoja događaja, Miloš Krasić će pokušati da do kraja prelaznog roka pronađe novu destinaciju, ima nagoveštaja da će to biti poljski klub Lehija iz Gdanjska, isti onaj koji bi Partizanu na godinu dana trebalo da pozajmi levog beka Nikolu Lekovića.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Zoran MilinkovićSuperligaSrbijaprelazni rok 2015FK PartizanMiloš Krasić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara