"Tores"
"Tores"

Tores ostaje u Čelsiju!

Vreme čitanja: 1min | čet. 31.07.14. | 19:53

Murinjo ne želi da se oslobodi španskog napadača iako je doveo Dijega Kostu i Drogbu, a pritom ima i problem sa viškom stranaca

ToresMenadžer Čelsija Žoze Murinjo odbacio je spekulacije da će Fernando Tores napustiti Stamford Bridž. Portugalac se oslobodio Demba Be i Romelua Lukakua, stigli su Dijego Kosta i Didije Drogba, tako da je Španac dobio još veću konkurenciju. Pritom, opet je počeo da promašuje zicere, što je pojačalo nagađanja da će mu se Plavci vrlo brzo zahvaliti na saradnji.
“Trojica napadača su fundamentalna za ekipu i mi ih imamo. Tores je jedan od njih”, rekao je Murinjo.

Murinju
 zameraju na malom broju Engleza u ekipi, a pravila u Premijer ligi su poznata - od 24 igrača nije dozvoljeno imati više od 17 stranaca. Dolazak Koste, DrogbeSeska Fabregasa i Felipe Luisa dodatno je zakomplikovalo situaciju.
“Imamo dobru ekipu, perfektnih 18 momaka, ne 17, ali pravila su pravila i radimo naporno kako bi izbegli takve probleme u budućnosti. Želimo što više engleskih igrača u ekipi, što će se i desiti u budućnosti, ali u ovom trenutku nalazimo se na sredini  tog procesa. Sada moramo da odlučimo ko će biti taj jedan igrač koji se neće naći na toj listi”, odgovorio je Murinjo.

Tores se jedno vreme dovodio u vezu sa povratkom u Atletiko Madrid, ali je predsednik kluba Enrike Serezo poručio da 30-godišnji napadač nije njihova meta.

Izabrane vesti

(FOTO: Action images)


tagovi

Žoze MurinjoPremijer ligafernando toresEvropaEngleskaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara