Narušavanje kućnog reda

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.06.18. | 09:03

Danas su na programu dva meča 12. runde Lige 1, u kojoj Persipura dočekuje Makasar u derbiju kola, ali i lider Barito Putera ide na gostovanje ekipi sa dna. Eto bojazni za one koji su protekle nedelje uspešno zaokruživali jedinice

Danima vas već obaveštavamo da u Indoneziji dvojke gotovo da ne stanuju, međutim nijedna serija nije bez kraja. Danas su na programu dva meča 12. runde Lige 1, u kojoj Persipura dočekuje Makasar u derbiju kola, ali i lider Barito Putera ide na gostovanje ekipi sa dna. Eto bojazni za one koji su protekle nedelje uspešno zaokruživali jedinice.

Barito Putera zasad opravdava govorkanja da bi ove sezone mogla do titule. Angažovanje Huana Pabla Pinoa iz rivalske Areme, inače nekadašnjeg kolumbijskog bisera koji nije pronašao sreću u Monaku, Galatasaraju i Olimpijakosu, uz zadržavanje jednog od najboljih fudbalera u ligi Daglasa Pakera jasan je znak da je klub rešio da proba da ponovi uspeh iz 2012. Upravo je Brazilac Paker, nekadašnja nada Juventusa, trenutno najbolji strelac tima sa sedam golova na deset mečeva, čime je već sada premašio učinak iz prethodne sezone kada je šest puta zatresao mrežu na preko 30 utakmica. Barito ide na noge timu koji je pobedio na sedam od minulih devet domaćinstava, ali ne briljira u poslednje vreme. Sa druge strane, Barito je spreman da mu naruši kućni red. Ostvario je najbolji učinak u gostima ove sezone, sa dve pobede i tri poraza, trenutno je u najboljoj formi u prvenstvu sa deset osvojenih bodova iz protekla četiri susreta i zato ne savetujemo jedinicu.

Izabrane vesti

U drugom meču Persipura je veliki favorit protiv Makasara, iako se radi o duelu četvrtoplasirane i drugoplasirane ekipe. Persipura je neporažena na devet proteklih mečeva pred svojim navijačima, a u ovom šampionatu ostvarila je svih pet pobeda kod kuće. Makasar već četiri meča nije pobedio u gostima i sva je prilika da će još pričekati.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 13:30 4791 IDN 1 Persipura - PSM ki 1 1,55
Pon 15:30 4792 IDN 1 PS Tira - Barito Putera ds X2 1,44
Ukupna kvota2,23

INDONEZIJA 1 - 12. KOLO

Ponedeljak
13.30: (1,50) Persipura (4,00) PSM Makasar (5,00)
15.30: (2,10) PS Tira (3,70) Barito Putera (2,70)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Indonezija 1sportsko klađenjePersipuraBarito Putera

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara