"SILEDŽIJA DVAJT"
"SILEDŽIJA DVAJT"

Nasilnik Hauard, kaišem pretukao šestogodišnjeg sina

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.11.14. | 14:09

Kad već ne može da bude siledžija na terenu...

SILEDŽIJA DVAJTDvajt Hauard, ol-star centar Hjuston Rokitsa, ponovo je pod istragom policije zbog navodnog prebijanja svog šestogodišnjeg sina Brajlona. Tužbu je još u avgustu podnela majka dečaka Rojs Rid.

Istraga je ubrzo bila zaključena zbog nedovoljnih dokaza o fizičkim povredama Brajlona Hauarda. Već narednog dana, po zaključivanju optužbe, pojavio se izveštaj lekara koji je pregledao Brajlona, u kojem piše da je Brajlon konstantno dobijao batine od svog oca, koji ga je snažno tukao kaišem i to delom na kojem se nalazi gvozdena šnala.

Izabrane vesti

Policija je ponovo otvorila slučaj protiv Hauarda, zbog navodno novih dokaza protiv američkog centra.

Hauard je na saslušanju izjavio da s vremena na vreme disciplinuje svog sina kada je to neophodno i na način koji je po njemu ispravan. Dvajt je takođe rekao da je na sličan način i on odrastao, te mu nikad nije ostala nijedna modrica, ožiljak, niti mu je kada bila potrebna medicinska pomoć.

Hauard još uvek nije uhapšen, niti je protiv njega podignuta optužnica.

Dvajt je uvek imao problema sa ostalim igračima u NBA ligi, koji ga nazivaju mlakonjom i gde generalno važi za tipa koji je iako vanserijski snažan, izuzetno mekan. Nedavno ga je Kobi Brajant na utakmici prozvao da je „soft” što znači mekan, dok je Kevin Durent otišao korak dalje i nazvao ga pogrdnim imenom, koje ne bismo da pominjemo.

Možda Hauard svoje frustracije s terena leči kod kuće...

(FOTO: Action Images)


tagovi

Dvajt HauardHjuston RoketsNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara