"Demarkus Nelson"
"Demarkus Nelson"

Nelson ide u Panatinaikos!

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.07.14. | 09:44

Američki plejmejker će uskoro i zvanično postati igrač Zelenih

Demarkus NelsonNadali su se navijači Crvene zvezde da će Demarkus Nelson i naredne sezone nositi isti, crveno-beli dres i da će tim sa Malog Kalemegdana voditi do novih uspeha u evropskim, regionalnim i superligaškim okvirima. Međutim, sada, svaka nada je srušena poput kule od karata... Jer, prema informacijama koje stižu iz Atine - Demarkus Nelson je dogovorio prelazak u Panatinaikos!

Prema pisanju Sportskog žurnala, koji je od svojih izvora iz Grčke stigao do bombastične informacije, svi detalji su dogovoreni i sada se samo čeka zeleno svetlo uprave crveno-belih. 

Izabrane vesti

I prethodnih dana bilo je gotovo jasno da će Nelson posle dve odlične sezone u dresu Zvezde promeniti sredinu. Podsetimo, Amerikanac je putem pisma tražio od kluba da mu isplati zaostala dugovanja kako bi uopšte seo za isti sto sa čelnicima Zvezde i razgovarao o eventualnom produžetku saradnje. Takođe, poslednjih dana se sve više priča o tome da Dejan Radonjić želi drugačiji tip organizatora igre, a da se Nelson u tu priču ne uklapa, pa je razlaz sasvim logičan. 

Uz to, treba istaći da se dosta govori i o budžetu Crvene zvezde za narednu sezonu, koji bi trebalo da bude znatno manji u odnosu na minulo leto. 

Odlazak Demarkusa Nelsona trebalo bi da ubrza proces potrage za novim plejmejkerom, a ne treba zaboraviti ni da Zvezda još uvek nije dovela ni jedno pojačanje.

(FOTO: MN Press)


tagovi

KK PanatinaikosGrčkaEvropaEvroligaDemarkus NelsonFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara