""
""

Nije ni čudo što su onako nadigrali Čelsi: Svaki igrač PSŽ dobiće po 450.000 evra za prolaz u polufinale!

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.04.14. | 12:48

Loša vest je ta što Zlatan Ibrahimović nije na spisku putnika koji će izaći na megdan Plavcima

Fudbaleri Pari Sen Žermena nalaze se na odličnom putu da obezbede istorijski plasman u polufinale Lige šampiona, pošto iz prvog susreta sa Čelsijem u London nose prednost od 3:1. A kako bi rezultat ostao pozitivan i posle "sudara svetova" na Stamford Bridžu, vlasnik pariskog kluba, katarski multimilijarder Naser al Kelaifi odlučio je da stimuliše igrače jednom bogatom novčanom nagradom.

Nedavno smo pisali o tome kako će Zlatan i društvo inkasirati po milion evra ako osvoje najjače klupsko takmičenje u Evropi, što bi bio najveći bonus ikada isplaćen, a za prolaz među četiri najbolja tima Starog kontinenta svaki igrač će dobiti po 450.000 evra, piše francuski Le Parisijen

Izabrane vesti

Loša vest za Svece je ta što Ibrahimović nije na spisku putnika koji će izaći na megdan Čelsiju, ali Loran Blan je ubeđen da njegovi puleni mogu do velikog uspeha. 

Interesantno, fudbaleri PSŽ su do sada novčanike popunili sa nagradom od po 100.000 evra za prolaz u nokaut fazu i po 150.000 evropskih novčanica za razbijanje Bajera u osmini finala. Do kraja sezone mogli bi da budu bolji za još po 400.000 evra za osvanje titule u domaćem šampionatu i po 50.000 evrića za osvajanje Kupa Francuske. 

Dakle, svaki fudbaler pariskog kluba mogao bi do kraja sezone, samo na ime bonusa, da zaradi po 2.150.000 evra! Neverovatno!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Pari Sen ŽermenNaser Al-KelaifiLiga šampionaFrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara