"Pehar je u pravim rukama"
"Pehar je u pravim rukama"

Novak: Endi je zasluženo prvi

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.11.16. | 21:22

Srpski as velikodušan u teškom porazu

Pehar je u pravim rukamaOdigrao je očajno finale, kakvo nikada nismo videli i pokazao svima da mu glava još nije na mestu. Ali i ako je "zaboravio" da igra svoj najbolji tenis, Novak nije zaboravio kako da pohvali kolegu sa druge strane mreže.

"Bila je ovo fantastična godina, na mnogo stvari mogu da budem ponosan. Pogotovo na prvih šest meseci. Čast je biti deo ovog istorijskog događaja. Mari je je broj 1, bio je bolji, igrao je bolji tenis i zasluženo je slavio. Ja nisam bio na svom nivou, kasno sam se probudio. U svakom slučaju, čestitam mu.", izjavio je Beograđanin nakon poraza.

Izabrane vesti

Vidno emotivno ustreptali, Endi Mari rekao je da nikada nije očekivao da završi godinu na prvom mestu, zašta bi mogao da se zahvali i svom večerašnjem oponentu.

"Ovo je svakako poseban dan. Mnogi bivši šampioni nas gledaju ovde, a mi smo srećni što imamo dvojicu u našim boksovima. Ovo je veoma napeto rivalstvo i nisam ni sanjao da ću uspeti da završim godinu na prvom mestu. Čestitam Novaku na svemu što je uradio ove godine, uspeo je da osvoji sva četiri grend slema zredom, što je istorijski poduhvat. Moram se zahvaliti porodici koja se toliko žrtvovala i žrvuje za mene. ", rekao je prvi reket sveta.

(foto: Action Images)


tagovi

Velika BritanijaSrbijaŠkotskaNovak ĐokovićEvropaEndi Marej

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara