Komentari na vest

Možda je Poketino, ipak, pravi čovek za Čelsi?

S

Srecko Sojic

pre 24 dana

Ja mislim da je Poch idealan trener za Celsi. Doveli su mu 30 igraca a covjek je napravio ipak konkurentan tim. Jasno nemogu svi 30 igraca zadovoljiti ali vecina su dobri. Povrede su ga masakrirale u sastavljanju tima jer je uvek bilo 10+ igraca u ambulanti. Igraju fino za oko nisu defanzivni kao recimo pod Murinjom sto su bili a nisu ni ultra ofanzivni kao pod Klopom sto bi bili. Znaci zlatna sredina i dokazali su da se mogu nositi sa svima. Tako da mislim ako su pametni da ce samo dograditi tim i ostaviti Poch na klupi.
0

000000

pre 24 dana

Rezultati jesu nesto bolji, ali ove jedino Murinjo moze da dotegne. Poketino mozda izmisli nekog novog Sona, Kejna ili sta ja znam, ali su oni idalje bez trofeja

Usput

pre 25 dana

Meni se Čelsi mnogo sviđa.. Na trenutke se vidi koliko moćni mogu da budu. Ekipa su kojoj ne znaš hoće li da pobedi 5-0 ili izgubi 5-0 trenutno ali sa iskustvom mislim da za sezonu dve mogu da budu ozbiljno dobra ekipa.
П

Паун

pre 25 dana

По мени прави тренер за оно што Челси покушава да направи. Од младих играча да скроји тим за наредне године. Са друге стране, тим младим играчима треба бар 2-3 искусна да их воде и буду ментори. Овако, са толико "младих глава" у тиму, неће се знати ко води главну реч. Прави опис је она ситуација код пенала.
Б

Блок

pre 25 dana

Ево ја као лаик сам их гледао целе сезоне .Све опасно се дешавало кад Палмер уђе у средину .Помислим што га не стави у 4231 десетку ? Какво бре крило он.Дечко растура како креира . Енцо Каиседо ,тандем ултра јадно.Што Галагера са офанзивног везног не упари са једним од њих двојице .Челзи тако сад и игра ,али њему са милионском платом је требала скоро једна сезона да то уради.
J

Joba

pre 25 dana

Treba ga ostaviti i dati mu odresene ruke da dovede pojacanja,treba mu bolji golman bolji spic igrac i levi bek kao i zadnji vezni tipa Onane iz Evertona sa tim pojacanjima bio bi medju cetri ekipe sledece godine!!!
A

ABCDE

pre 25 dana

Bolji golman? A u decko pa ti se bodes...

bez_EU4ije

pre 25 dana

@Joba Zadnji vezni!? Boehly je na toj poziciji kupio Enza (€121m), Caiceda (€116m), Laviu (€62m) i Ugochukwua (€27m). Po Transfermarktu je €326m bačeno za sve ove zadnje vezne i još uvijek nije dovoljno!?

bez_EU4ije

pre 25 dana

JOBA Zadnji vezni!? Boehly je na toj poziciji kupio Enza (€121m), Caiceda (€116m), Laviu (€62m) i Ugochukwua (€27m). Po Transfermarktu je €326m bačeno za sve ove zadnje vezne i još uvijek nije dovoljno!?
D

Dejani

pre 25 dana

Oduce sezone bi mogli da zaigraju. Ne može ništa preko noći. On je dobar trener. Došao je da bude trener djeci. Pogledajte koliki je prosjek godina bez Silve.. Ja uvijek napominjem kako je Arsenal bio loš kada je došao Arteta. Istripli ga sezonu, a sada su postali konkurent za osvajanje LS.
P

Peki30

pre 25 dana

Apsolutno zasluzuje sansu, iako pre mesec nije izgledalo tako. Ali tukli su Everton 6-0, west ham 5-0, to je podvig. I cim se resio disasija, s Calobom odbrana je top. Realno jedini Sterling je los ostali igraju blizu maksimuma. Nikolas Jackson je bio sporan realno momak je uhvatio formu i to je to. S 2-3 pojacanja, na stoperu i of.veznim i napadacu ovaj tim ce biti u trci za top 4 dogodine
m

mbb

pre 25 dana

koja neznalica
R

Raffa

pre 25 dana

Ma da bre,neznalica posle par meseci.Sta pricas ti?Pa nema radnog mesta na ovom svetu gde mozes odmah da se uklopis,vec ti treba vreme da se prilagodis,a to je ono sto danasnji vlasnici ne razumeju.Potrebno je vreme za sve i strpljenje.
D

DidierDrogba11

pre 25 dana

Tuhel osvojio Ligu šampiona i Svjetsko klupsko prvenstvo, kako nije se snašao majku mu?
P

Pizarro

pre 25 dana

Pod tim da se nije snašao autor verovatno obuvata samo Tuhelov period pod Bolijem i ekipom. Jedino tako ima smisla.
M

Maestro

pre 25 dana

Za sve je potrebno vreme,mnogo je Celsi igraca doveo u zadnje vreme,menjao trenere,plus stalno imaju po 7-8 povredjenih igraca...Realno,to moze biti dobra ekipa ako ostane Poketino,smanji se broj povreda i dovedu zamenu za Tijaga Silvu i vrhunskog spica eto vec sledece godine prilika da budu treci ili cetvrti pogotovo sto ce Liverpul imati period tranzicije,Junajted i Totenhem su tanji nego sto su bili...
G

Gostioničari

pre 25 dana

Mislim da je dobar trener da postavi sistem i razvije ekipu za budućnost. Definitivno nije trener za trofeje, ali za ovu fazu Čelsija pravi čovek. Sledeće sezone, bez povreda i sa par pametnih kupovina i korekcija mogu da napadnu top 4. Za dalje ćemo morati da sačekamo.
K

Kokaniđa

pre 25 dana

Argentinski Tuhel.

T.I. aka The KING

pre 25 dana

On je sve samo ne pravi covek za Celzi. Lik koji je protracio talenat Kejna/Sona/Eriksena/Alija sve vreme kad se bitne velike utakmice lome on to gubi. Covek mlakonja bez harizme. Da nije Palmera i suvog njegovog individualnog kvaliteta Celzi bi bio 15/16 u PL! Celzi ne sme da dozvoli trecu sezonu da bude debakl zato ovaj Totenhemov luzer mora da popije otkaz!
@

@ssss

pre 25 dana

Igrao je finale LŠ sa tom ekipom.Bio je drugi na tabeli iza Lestera.
V

Vidi majstore

pre 25 dana

I baba da ima onu stvar ne bi bila baba, tako zvuči ovo tvoje da nije bilo palmera
I

Ispravka navoda

pre 25 dana

Bakica bi u tom slučaju bila ofanzivno orijentisani Žozo Murinjo,lično!