""
""

Oglasila se i Fiba: Pozvaćemo Saveze i Evroligu na razgovore

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.04.16. | 21:42

Ako se pronađe razumno rešenje, suspenzije će biti uklonjene. U protivnom – pripremite se za velike i ozbiljne potrese...

Vulkanska erupcija na evropskom kontinentu nastala je onog trenutka kada je odjeknula vest da je košarkaška reprezentacija Španije izbačena sa Olimpijskih igara u Riju, ali izgleda da su u Fibi spremni da malo spuste loptu i ipak pruže svim nacionalnim selekcijama drugu šansu. 

Izabrane vesti

Naime, posle završetka prvog od najavljena dva sastanka Borda Fiba Evrope iz Ženeve stiglo je saopštenje u kojem se navodi da nijedna odluka još nije konačna! 

Španija suspendovana sa Olimpijskih igara!

Mada su glavešine iz glavnog rukovodstva Fibe podržali odluku evropskog ogranka povodom svih najava koje su se pojavile u javnosti prethodnih dana, iz krovne košarkaške organizacije stigla je sledeća informacija – naredne nedelje biće održan sastanak i razgovori sa svim Savezima kojima preti suspenzija. I ne samo to – zvanični poziv dobiće i čelnici Evrolige, što je u nedavnom razgovoru za rusku Izvestiju nagovestio predsednik komisije za takmičenje Fibe i srpski as Dejan Bodiroga.

As: Srbija u opasnosti da izgubi domaćinstvo kvalifikacionog turnira

Sada samo treba videti da li ljudi iz Evrolige prihvatiti poziv i da li će se ipak pronaći rešenje koje će biti odgovarajuće za obe strane. Podsetimo, Bodiroga je takođe istakao da Fiba ima konkretnu ponudu koju će predstaviti Đordiju Bertomeuu.

Ako se pronađe razumno rešenje, suspenzije će biti uklonjene. U protivnom – pripremite se za velike potrese. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

košarkaška reprezentacija Srbijekošarkaška reprezentacija ŠpanijeFIBA EvropaFIBAEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara