""
""

Paločević: I u Superligi ima štofa za reprezentaciju

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.01.17. | 20:10

"Pokazali smo da možemo da igramo ozbiljan fudbal, a verujem da selektor u perspektivi može da računa i na igrače iz naše lige", poručuje plejmjker Vojvodine

Srbija je ostavila dobar utisak u San Dijegu, izborila remi protiv daleko iskusnije selekcije SAD i zato je razumljivo zadovoljstvo u glasu onih koji su nosili dres reprezentacije na Kvalkom areni.

Izabrane vesti

Defanzivac Rada, Nikola Maraš, imao je mnogo duela protiv snažnih napadača Jenkija, ali je bio neprelazan.
"Mislim da smo junački izdržali i parirali iskusnijem rivalu, odigrali dobru utakmicu. Pokazali smo Srbiji da se u našoj zemlji igra dobar fudbal i da imamo dobre igrače kojima samo treba dati pravu šansu. Hvala selektoru u ime saigrača na prilici koju nam je ukazao, jer mislim da smo se pokazali mnogo bolje nego u Dohi, kada praktično nismo ni imali prilike da se kroz veći rad upoznamo. Nadam se da je ova slika iz San Dijega popravila utisak o nama i našem prvenstvu", iskren je Maraš.

Golman Crvene zvezde Filip Manojlović delovao je dosta sigurno.
"Zadovoljan sam, naravno, što se tiče rezultata. Amerikanci nisu imali mnogo pravih prilika za gol, ali su konstantno bili pretnja. Drago mi je da nismo primili gol, a na kraju smo mogli i da pobedimo. Kompletan utisak je veoma pozitivan i pohvalio bih saigrače za sve što su uradili tokom utakmice."

Aleksandar Paločević imao je čast da kao kapiten predvodi ekipu u San Dijegu.
"Mislim da smo u ovom trenutku dali maksimum, s obzirom na sve okolnosti, pripremni trenutak, dug put koji smo imali, promenu vremenske zone i ogromne razlike u temperaturi. Bilo mi je teško da se prilagodim, ali kako je utakmica odmicala sve je bilo lakše. Pokazali smo da možemo da igramo ozbiljan fudbal, domaćin nije bio bolji rival, a verujem da selektor u perspektivi može da računa i na igrače iz naše lige", zaključio je Paločević.

(FOTO: FSS)


tagovi

reprezentativni fudbalNikola Marašmeđunarodni fudbalFilip ManojlovićAleksandar Paločević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara