""
""

Partizan desetkovan u Poljskoj: Robinson i Andrić otpali sa spiska putnika

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.12.16. | 21:37

Tri standardna prvotimca, ako se računa i od ranije povređeni Veličković, sigurno propuštaju meč sa Zjelonom Gorom u FIBA Ligi šampiona

Košarkaši Partizana definitivno će biti značajno oslabljeni na gostovanju poljskoj Zjelonoj Gori u 10. kolu FIBA Lige šampiona. Pored Novice Veličkovića, koji je preskočio i meč sa Mornarom, sa spiska putnika za Poljsku zbog zdravstvenih problema otpali su i Mihajlo Andrić i Amerikanac Frenk Robinson.

Izabrane vesti

DŽIKIĆ NE VODI TIM U POLJSKOJ?

Andrić je pred današnji meč sa Mornarom, koji je Partizan dobio sa 90:85, imao problema sa leđima, dok je Robinson bio bolestan, a danas je na utakmici povredio i glavu. Veličković se povredio pre nekoliko dana u duelu sa turskim Bešiktašem u prošlom kolu Lige šampiona.

Ostali košarkaši Partizana trebalo bi da putuju.

Pored igrača, pod znakom pitanja je, takođe zbog bolesti, i trener Partizana Aleksandar Džikić koji bi mogao da ostane u Beogradu i preskoči meč u Poljskoj. Definitivnu odluku o tome strateg crno-belih doneće u poslednjem trenutku.

Ekipa Partizana u ponedeljak rano ujutru putuje u Poljsku, gde je u utorak od 18.30 očekuje duel sa Zjelonom Gorom. U dosadašnjem toku takmičenja crno-beli imaju pet pobeda i četiri poraza, a Poljaci četiri trijumfa i pet neuspeha.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Aleksandar DžikićEvroligaFIBA Liga šampionaFrenk RobinsonKK Zjelona GoraMihajlo AndrićNovica VeličkovićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara