""
""

Potpuna reorganizacija u Denveru: Odlazi i Galinari?

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.02.17. | 19:48

U redu već čekaju Toronto i LA Klipersi

„Voleo bih da završim karijeru u Denveru, da jednog dana vidim kako mi dres ide pod svodove Pepsi Centra“.

Izabrane vesti

Ovim rečima Danilo Galinari je u nedavnom intervjuu za Altitude TV, televiziju sa pravom prenosa Denverovih utakmica, otkrio kakve su mu želje za budućnost po pitanju NBA lige. Međutim, stvarnost je malo drugačija.

Naime, kako javlja ugledni ESPN, Nagetsi ozbiljno razmišljaju da na tržište plasiraju iskusnog šutera, samo dan pošto su izvršili trejd sa Portlandom i odrekli se Jusufa Nurkića zarad Mejsona Plamlija.

Toronto Reptorsi i Los Anđeles Klipersi su, navodno, već stali u red i čekaju zeleno svetlo iz redova Denvera. Nagetsi su očigledno krenuli u potpunu rekonstrukciju tima, pošto je nedavno najavljeno da će se klub orijentisati ka tome da kompletnu igru gradi na Nikoli Jokiću.

Klipersi gledaju Galinarija kao potencijalnog igrača „za sve poslove“, jer poseduje kvalitet i snagu da se nađe i pod samim košem, ali i da se uklopi u „small-ball“ sastav, gde se prevashodno gleda šut sa distance. A u tome je Galinari jako dobar.

S druge strane, Toronto u Galinariju vidi pojačanje u reketu, kao podršku Jonas Valančijunasu.

Klubovi širom NBA lige počeli su užurbano da rade na transfer pijaci, pošto se prelazni rok završava 23. februara, a tada se dešavaju i najzanimljiviji transferi.

Galinari se i dalje oporavlja od povrede prepona i na teren bi trebalo da se vrati tek krajem februara. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

NBA ligaDenver NagetsDanilo Galinari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara