""
""

Promenio je tri vremenske zone da bi branio za Srbiju, ali Zvezdin gol je najvažniji: Ne osećam pritisak, ovde smo svi jedni za druge

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.02.17. | 09:21

"Ni Plavša ni ja nismo baš mnogo spavali, ali profesionalci smo i moramo da odgovorimo na sve zadatke", jasan je Filip Manojlović

Mladi čuvar mreže Crvene zvezde Filip Manojlović odmah nakon povratka sa dugog reprezentativnog puta stao je na gol matičnog kluba i branio u prijateljskom okršaju sa rumunskom Olimpijom.

Izabrane vesti

Napori su bili veliki, umor ogroman, ali je Zvezdina mreža najvažnija, a ona je u ovoj utakmici ostala netaknuta.
"Nije bila nimalo naivna utakmica, ali važno je da smo pobedili. Imao sam jednu dobru intervenciju, i zadovoljan sam kako sam branio, pogotovo nakon napornog puta i činjenice da sam promenio tri vremenske zone. Ni Plavša ni ja nismo baš mnogo spavali, ali profesionalci smo i moramo da odgovorimo na sve zadatke", jasan je Manojlović.

Iskustvo u reprezentaciji je od nemerljivog značaja.
"Selektor je održavao dobru atmosferu i ušli smo u utakmicu rasterećeno. Drago mi je da smo se pokazali u dobrom svetlu. Iskustvo koje sam imao mi mnogo znači, pogotovo prilikom treniranja sa starijim golmanima i radom sa trenerima".

Tokom jeseni, Manojlović je postao prvi čuvar mreže, a od njega se očekuje da i na proleće bude poslednja prepreka pred Zvezdinim golom.
"Ne osećam pritisak. Kahriman nije pošao sa nama, ali tu su i Supić i Stanković. Mi smo ekipa, uvek se držimo zajedno, tu smo jedni za druge i zaista ne osećam pritisak. Jedino mi je malo žao što sam kasnio na pripreme. Nisam se još uvek upoznao sa novim igračem Boaćijem, ali ima vremena", rekao je Manojlović.

(FOTO: FK Crvena zvezda)


tagovi

FK Crvena zvezdaFilip ManojlovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara