Jasmin Repeša
Jasmin Repeša

Repeša rezigniran: Možda bude još otkaza, dvojicu ne mogu da objasnim

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.03.19. | 23:17

Odjeci poraza Budućnost od Bajerna

Bajern jedva da se preznojio ne bi li došao do ubedljivih 89:75 u Morači. Trener Budućnosti Jasmin Repeša nerasoložen za priču. Neke stvari prosto ne može da razume, pa kaže da nije nemoguće da šampion Jadrana uruči još neki otkaz, mada nam se čini da je to više izrečeno u afektu no što je definitivan stav šefa struke podgoričkog tima.

Ipak…
Neću da pričam o imenima, ali nekada više ne mora da znači i da je bolje. Naravno da postoji mogućnost da dosemo odluku da se zahvalimo igračima koji ne pokazaju volju i želju”, rekao je Repeša posle meča, a preneo Sport klub.

Izabrane vesti

Nije dakle želeo otvoreno o imenima, ali podgoričke Vijesti prenose izjavu iz koje bi se dalo naslutiti da su ga posebno iznervirali Erl i Koti Klark.
Pojedinci kao da su ostali kući. Videli ste energiju prije pet dana, videli ste večeras. Ako mi neko objasni statistiku plus/minus za dvojicu igrača, da za 20 minuta iznosi minus 24, onda bi za 40 minuta bilo minus 50. Ja ne znam šta je to”, zbunjen je i ljut Repeša, ali će se verovatno ohladiti.

I još malo o utakmici…
Ne računajući pomenutih desetak minuta u prvom poluvremenu, sve ostalo nije vredno pomena. Nije bilo energije, nije bilo agresivnosti, nije bilo pametnih odluka. Ja ne zameram igračima kada šutiraju iz otvorenih pozicija, ali im zameram kada to ne urade, nego umesto toga krenu na nepotreban ulaz i naprave faul u napadu. Mnogo, ali mnogo gluposti smo napravili da bi iznenadili ekipu kakva je Bajern".

Dobra vest za Podgoričane, Nikola Ivanović se prema Repešinim rečima možda vraća na parket već protiv Zadra u Jadranskoj ligi.
Razmišljam da ga ubacim protiv Zadra. On mora odmah da uđe u intezitet, jer nema vremena”, kazao je Repeša.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Jasmin Repeša

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara