REZZIME DANA (sreda): Partizan najveći kiks, Dortmund najveći pogodak

Vreme čitanja: 3min | sre. 13.03.24. | 23:00

Pročitajte ko vam je doneo novac 13. marta, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

PSŽ - NICA (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:1

Da li se poremetilo nešto u timu Nice ili su je prosto rivali pročitali i „probili“, tek Orlići ne liče više na sebe. Šamara ih ko stigne, padaju na tabeli prvenstva, a večeras su završili takmičenje u Kupu Francuske.

Opširnije OVDE.

BORUSIJA DORTMUND - PSV (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 2:0

Na krilima fantastičnih navijača domaćini brzo stigli do prednosti, a onda propustili nekoliko dobrih šansi da je dupliraju, pa imali sreće da ne prime pogodak, te su uspeli da se plasiraju u četvrtfinale Lige šampiona,.

Opširnije OVDE.

BORNMUT - LUTON (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 4:3

Spektakl u ponovljenom meču 17. kola Premijer lige i podvig kakav nije viđen dve decenije! Domaćinu su uspeli da od 0:3 stignu do pobede.

Opširnije OVDE.

RADNIČKI NIŠ - CRVENA ZVEZDA (tip 2, kvota 1,17) - rezultat 0:2

Desetkovane Nišlije skupo prodale kožu, ali su crveno-beli pretekli Partizan na čelu tabele.

Opširnije OVDE.

ATLETIKO MADRID - INTER (tip tgg GG, kvota 1,77) - rezultat 2:1

Mnogi su od ovog para očekivali pobedu Intera, što za 90 i kusur minuta nije došlo. Atletiko je sa 2:1 uspeo da se izbori za produžetke u revanšu osmine finala Lige šampiona, ali oni koji su tipovali na golove, odnosno da će ih biti na obe strane, dobro su prognozirali.

PITERBORO - STIVENEJDŽ (tip 1, kvota 1,88) - rezultat 3:1

Domaćini su se ovom pobedom učvrstili na mestu koje vodi u plej-of za promociju u Čempionšip, dok gosti moraju još dosta znoja da proliju. Penal u 44. minutu značajno je olakšao posao fudbalerima Piterboroa, koji su u nastavku sa dva gola dotukli grogiranog rivala.

PRECRTANO

ATLETIKO MADRID - INTER (tip 2, kvota 2,55) - rezultat 2:1

Imao je Inter sve u svojim rukama nakon vođstva Dimarka u 33. minutu, ali je već u 35. Griman izjednačio, a onda u 87. Depaj šokirao goste iz Milana i odveo utakmicu u produžetke.

SLOVAN B. - PODBREZOVA (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 1:3

Fokusirao se Slovan iz Bratislave na osvajanje titula šampiona lovake, i totalno zakazao na drugom frontu. Nije pomogao ni Milan Borjan na golu. Podbrezova je igrala na vrhunskom nivou, nije se predala ni posle vodećeg pogotka Barsjegana. Gosti su do kraja prvog poluvremena izjednačili, a potom pregazili rivala u nastavku. Veliki kis.

LEVANTE - ANDORA (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 0:0

Razočaravajuć ishod susreta u Valensiji. Levante je važio za favorita protiv ekipe iz zone ispadanja, ali to nije uspeo da opravda na terenu. Štaviše, fudbaleri Andore su bili opasniji. Na kraju teško da iko može da bude zadovoljan remijem bez golova...

PARTIZAN - NAPREDAK (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 0:1

Porazom kod kuće od Kruševljana crno-beli su ispustili prvo mesto Mozzart Bet Superlige. Presudio im je pogodak Andrije Majdevca, a nije pomogao veliki broj šansi koje su stvorili u ovom meču.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara