REZZIME DANA (utorak): Sreća je u nižim rangovima engleskog fudbala

Vreme čitanja: 3min | uto. 19.03.24. | 23:29

Pročitajte ko vam je doneo novac 19. marta, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

BARNET - ISTLI (tip 1, kvota 1,30) - rezultati 2:1

Išlo je nešto teže nego što ste zamislili, ali je Barnet odradio posao. Gorman i Odonkor su pogađali u 18. i 38. minutu, a dozu strepnje uneo je Megvajer golom pred odlazak na odmor. Ipak, Barnetova odbrana je bila dovoljno dobra da ne dozvoli još jedan gol u drugom delu.

ŠEFILD JUNAJTED M21 - PITERBORO M21 (tip 1, kvota 1,30) - rezultati 3:1

Slavite Luija Marša, 20-godišnjaka iz Šefildovog U21 tima koji je večeras od 40. do 44. minuta servirao preokret. Piterboro jeste poveo u 28. minutu golom Trajalista, ali mu je na kraju, u 70. minutu sudbinu zapečatio Masedo.

REDKLIF - MORPET (tip 1, kvota 1,45) - rezultati 4:1

Apsolutna dominacija Redklifa tokom čitavog meča. Morpet nije imao nikakvu šansu i primio je po dva gola u oba poluvremena. Redklif vas je apsolutno ispoštovao i pokazao da ga ne krasi slučajno epitet najubitačnijeg napada u sedmom rangu engleskog fudbala.

BIŠOP STOTFORD - KINGS LIN (tip 2, kvota 1,43) - rezultati 0:2

Pala je i četvrta uzastopna pobeda Kings Lina. Margets je načeo domaćine u 18. minutu, Bišop Stotford je pred kraj utakmice, u 86. minutu ostao sa desetoricom na terenu usled crvenog kartona, a Stivens je zapečatio sudbinu domaće ekipe.

STAFORD - MAKSFILD (tip 2, kvota 1,45) - rezultati 1:3

Šest pobeda zaredom vezao je Maksfild, zatim mu je u prethodnoj rundi niz srušen, a večeras se vratio na pobednički kolosek. Pamberton, Dafi i Kler su rešetali mrežu domaćina koji je do počasnog gola stigao tek u 90. minutu preko Andersona.

NIDAM - REDIČ (tip 1, kvota 1,48) - rezultati 3:0

Još jednom je do izražaja došla najbolja odbrana u osmom rangu engleskog fudbala. Primio je Nidam samo 22 gola na 32 utakmice, a večeras pokazao i zašto. Fudbaleri Rediča daleko od gola domaćina, tri lopte na kraju u njihovoj mreži.

PRECRTANO

BREJNTRI - VAJMAUT (tip 1, kvota 1,55) - rezultati 0:0

Brejntri vas je prilično razočarao. Nije uspeo da pronađe put do gola Vajmauta, ni gosti nisu imali napadačke inspiracije, te je duel završen najnepopularnijim rezultatom u fudbalu.

VIČENCA - FJORENCUOLA (tip 1, kvota 1,25) - rezultati 1:1

Niste zadovoljni raspletom duela u 29. kolu Serije C. Trećeplasirana Vilenca udarila je na Fjorencuolu, tim iz zone ispadanja, ali je pobeda domaćina izostala. I to u samoj završnici. Ferarijev gol s početka drugog dela, u drugom minutu sudijske nadoknade poništio je D'Amiko.

HIMNASIJA T - ALMIRANTE (tip 1, kvota 1,70) - rezultati 0:0

Ako vam kažemo da je ovo bio meč na kojem su viđena samo dva šuta u okvir gola tima na koji ste stavili novac i kojem ste verovali, jasno je da Himnasija nije imala mnogo šansi za trijumf. Gosti su sa druge strane češće pretili, ali im od devet udaraca nijedan nije išao u okvir. Na kraju razočaravajućih 0:0.

USM ALŽIR - SETIF (tip 1, kvota 1,60) - rezultati (u toku)


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara