REZZIME DANA (utorak): Uživali ste u Ligi šampiona

Vreme čitanja: 4min | uto. 13.02.24. | 23:35

Pročitajte ko vam je doneo novac 13. februara, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

LESTER - ŠEFILD VENZDEJ (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 2:0

Vezao je osvajač Premijer lige iz 2016. godine i petu uzastopnu pobedu u svim takmičenjima i tako učvrstio prvu poziciju na tabeli posle 32. kola Čempionšipa. Čak 12 bodova više ima Lester od drugoplasiranog Lidsa, a u duelu protiv pretposlednjeg na tabeli Šefild Venzdeja oba gola domaćin je dao u prvom poluvremenu. Strelci su bili napadač iz Gane Abdul Fatavu Isahaku i legenda kluba Džejmi Vardi.

KOPENHAGEN - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,25) - rezultat 1:3

Još po završenom decembarskom žrebu za osminu finala Lige šampiona, bilo je jasno - kuglice nisu mogle da se postaraju za veći jaz u kvalitetu otelotvoren u okršaju Mančester Sitija i Kopenhagena. I sa tog aspekta, danskom velikanu samo može da se skine kapa za optor pružen šampionu Evrope na Parkenu, stadionu koji je zbog zadivljujuće gotovo potpune nedodirljivost u Ligi šampiona dobio status tvrđave. Ali tih naizgled neprobojnih kapija koje Kevin De Brujne ne može da otključa, nema tih kršnih zidina koje Belgijanac ne može da osvoji - 1:3.

Opširnije OVDE.

RB LAJPCIG - REAL MADRID (tip 2, kvota 2,50) - rezultat 0:1

Na iskustvo, snagu, vic i VAR (da ne kažemo blagu naklonost sudija), desetkovani Real Madrid pregrmeo je nezgodno gostovanje u Lajpcigu - 1:0. Domaćin po svemu prikazanom mora da bude nezadovoljn rezultatom (suđenjem svkakako hoće, to se ne dovodi u pitanje), morao je na osnovnu prilika da postigne makar jedan gol, dok Kraljevići imaju puno razloga da zapevaju. Ne samo da su slavili, nego su po svoj prilici dobili ozbiljnog golmana u Andreju Luninu.

Opširnije OVDE.

SVONSI - LIDS (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 0:4

Maestralno igra Lids prethodnih sedmica. Na poslednje tri utakmice Lids je ostvario gol razliku 11:1, a u večerašnjem trijumfu nad velškim Labudovima istakao se talentovani italijanski fudbaler Vilfrid Njonto sa dva gola. Po jednom su se u strelce upisala dvojica Holanđana Krisensijo Samervil i Žoel Piroe. Tim sa Eland Rouda drugi je na tabeli Čempionšipa i na dobrom je putu da se vrati u elitu.

ROTERAM - HAL (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 1:2

Prijao vam je preokret Hala, mada je bilo malo bojazni kada je gost kapitulirao već posle četiri minuta. Ipak, probudili su se Tigrovi, nakon sat vremena igre isprovocirali auto-gol Roterama, a onda je Ohajo golom u 75. minutu izrastao u heroja.

BOLTON - VIKOMB (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 2:1

Na vaše zadovoljstvo, Bolton je uspeo da napravi prevagu u prilično izjednačenom meču sa Vikombom. Poveo je domaćin posle pola sata igre, a onda u smiraj utakmice, malo nakon isteka 90. minuta, uspeo da duplira prednost. Počasni gol Vikomba nije ništa promenio.

VBA - KARDIF (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:0

Rutina Vest Bromvič Albiona koji je Kardifu dozvolio tek jedan udarac u okvir gola. Vodeći gol Džonsona u prvom minutu, tačka na i u režiji Vajmana u 80. Bio je to peti poraz Kardifa u poslednjih šest utakmica i potvrda da poznajte prilike u Čempionšipu.

PORTSMUT - KEMBRIDŽ (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 3:1

Morao je Portsmut da se vadi protiv Kembridža budući da je primio prvi gol u 38. minutu. Ipak, penal za domaćine iznivelisao je stvari do odlaska na odmor, a sa novom energijom Portsmut je ušao u drugi deo igre. Tamo je golovima Pert Herisa u 59. i Kamare u 71. minutu završio posao.

PRECRTANO

BRISTOL SITI - SAUTEMPTON (tip 2, kvota 1,82) - rezultat 3:1

Veliki slom Sautemptona na Ešton Gejtu kojem se niste nadali. Posle prvih 45 minuta bez golova domaći tim je ubrzao i golovima Bela, Dikija i Kornika između 52. i 82. minuta nokautirao Svece. Počasni gol za tim sa juga Engleske postigao je Armstrong sa bele tačke.

STOKPORT - KRU (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:3

Sve rešeno do 50. minuta. S tim da je traženi kec bio aktuelan manje od deset minuta. U 35. minutu domaćin je uspeo da izjednači, ali u finišu prvog dela primio je drugi gol o sve je krenulo nizbrdo. Posle 1:3 u prvim minutima drugog poluvremena jasno je bilo da Stokport gubi ovu bitku...


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara