undefined
undefined

Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Zaboleo poraz Španaca

Vreme čitanja: 3min | sub. 23.03.24. | 08:00

Pročitajte ko vam je doneo novac 22. marta, a ko vas je prodao...


NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

Izabrane vesti

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA

ZAOKRUŽENO

HOLANDIJA - ŠKOTSKA (tip 1, kvota 1,48) - rezultat 4:0

Seriju odličnih rezultata u kvalifikacijama Holanđani nisu pokvarili ni u prijateljskom meču sa Škotima. Gosti su odolevali sve do same završnice prvog poluvremena kada je Rejnders doneo prednost Lalama. Neizvesnost je trajala sve do sredine drugog dela, ali je u finišu usledio potop škotske reprezentacije. Vajnaldum je na dvadesetak minuta pre kraja duplirao prednost, a trijumf su u završnim minutima začinili Veghorst i Malen.

SENEGAL - GABON (tip 1, kvota 1,48) - rezultat 3:0

Pitanje pobednika nijednog trenutka se nije postavljalo u Amijenu. Senegal je uz malo sreće došao do vođstva u 12. minutu autogolom Apindangojea, a pred sam odlazak na pauzu prednost je duplirao Faje. U nadoknadi drugog dela lični pečat ostavio je i Sadio Mane postavivši konačan rezultat.

BUGARSKA - TANZANIJA (tip 1, kvota 1,82) - rezultat 1:0

Tanzanija se ispostavila kao više nego dostojan rival Bugarima, koji su u Bakuu došli do prve pobede od odlaska Mladena Krstajića sa mesta selektora. Trijumf balkanskoj reprezentaciji doneo je njen ponajbolji fudbaler Kiril Despodov pogotkom u 52. minutu.

EGIPAT - NOVI ZELAND (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 1:0

Iako bez Mohameda Salaha, uspeli su Egipćani da opravdaju ulogu favorita protiv Novog Zelanda. Marko Stamenić i njegovi saigrači iu reprezentacije nisu uspeli da izdrže ni punih pola sata, pošto je u 29. minutu Mostafa Mohamed iz penala došao do pogotka, ispostaviće se odlučujućeg.

MARTIG - AVRANŠ (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:0

Ekspresno se Martig vratio na pobednički put posle poraza od Le Mana u prošlom kolu. Trećeplasirani tim prvenstva savladao je bez većih problema Avranš na svom terenu, a golove za domaćina postigli su Emija u 28. i Orinel u drugom minutu nadoknade.

PRECRTANO

ŠPANIJA - KOLUMBIJA (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 0:1

Neverovatnoj seriji Kolumbije nema kraja, produžili su je i protiv Španije. Kafeterosi, koji su susret sa evropskom selekcijom dočekali posle 19 vezanih mečeva bez poraza u svim takmičenjima, ne samo da nisu izgubili protiv Crvene furije, već su joj uzeli i skalp! Koban po selekciju Luisa de la Fuentea bio je Munjoz, koji je prelepim golom u 61. minutu bacio na noge Špance.

RED STAR - NANSI (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 1:1

Drma kriza Red Star u poslednje vreme. Lider treće francuske lige upisao je i treći remi u poslednje četiri utakmice. Ove večeri ukočio ga je Nansi! Domaćin je iz penala došao do prednosti u 61. minutu, ali je samo sedam minuta kasnije Nansi izjednačio.

ORLEAN - ŠOLE (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 1:2

Još jedno neprijatno iznenađenje iz francuske treće lige. Priredio ga je fenjeraš Šole, koji je u gostima uspeo da upiše pobedu protiv Orleana. Gosti su u 35. minutu poveli, domaćin početkom drugog poluvremena izjednačio, ali do preokreta nije mogao. Umesto toga, usledio je šok, pošto su nedugo po izjednačenju gosti ponovo poveli i na kraju odneli trijumf.

RUMUNIJA - S. IRSKA (tip 1, kvota 1,82) - rezultat 1:1

Rumunija je kvalifikacije za EURO zatvorila sa tri vezane pobede, ali je taj niz prekinula večeras protiv Severne Irske. Gosti su čak kratko bili na putu da utišaju Bukurešt i nanesu prvi poraz domaćoj selekciji još od novembra 2022. godine, ali je pogodak Rida iz sedmog minuta anulirao Man već u 23. Iako su u nastavku imali inicijativu, Rumuni nisu uspeli da preokrenu rezultat i dođu do pobede.

MAKEDONIJA - MOLDAVIJA (tip 1, kvota 1,77) - rezultat 1:1

Razočaravajuć rezultat za Makedonce, podjednako razočaravajuć kao i kvalifikacioni ciklus za Evropsko prvenstvo, koji su završili na četvrtoj poziciji. Naše južne komšije stekle su prednost golom Miovskog u nadoknadi prvog poluvremena, ali su je desetak minuta pre kraja utakmice ispustile pošto je Damaskan sprečio poraz Moldavaca u Antaliji.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara