""
""

Ronaldo daje Raulu sedmicu, a on uzima Bejlovu 11

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.08.13. | 16:55

Večeras u utakmici za Trofej Bernabeu u Madridu gostuje Al Sad, predvođen najvećom zvezdom kraljevskog kluba u poslednje dve decenije

Realova ''sedmica'' ponovo na leđima Raula Gonzalosa Blanka!

Čuveni golgeter i najveća legenda kraljevskog kluba u poslednje dve decenije večeras se vraća na Stantjago Bernabeu, a prva zvezda aktuelnog sastava Madriđana, Kristijano Ronaldo, odlučio je da mu za ovu priliku prepusti ''svoj'' broj i dodeli ga Špancu, jer se živa legenda kraljevskog kluba baš u njemu proslavio što u Primeri, što u Evropi.

Izabrane vesti

U utakmici za Trofej Bernabeu, gost Reala biće katarski Al Sad, sadašnji Raulov klub, a sjajni napadač će odigrati po poluvreme za oba tima. Na ono u kome će biti deo domaćeg sastava istrčaće u čuvenoj ''sedmici'', dok će Ronaldo za ovu priliku obući 11, a taj dres će već sledeće nedelje pripasti Geretu Bejlu, pošto je njegov transfer iz Totenhema dogovoren.

Raul i Ronaldo sreli su se samo u prvoj sezoni Portugalca u Realu 2009, kad je starosedelac nosio ''sedmicu'', a novajlija iz Mančester junajteda dobio ''devetku'', da bi odlaskom Španca u Šalke prisvojio legendarni broj, na neki način zaštitni znak i postao simbol kluba u poslednje četiri sezone.

Sad kad se Raul vratio, makar na kratko, da mu matični klub priredi oproštaj od profesionalne karijere, logično je bilo da se sva svetla pomere ka njemu, a da Ronaldo ostane, makar ovu jednu utakmicu, u drugom planu.
Početak susret 35. izdanja Trofeja Bernabeu, Real – Al Sad, zakazan je za večeras u 22.30.

 

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaKristijano RonaldoPrimeraRaul GonzalesReal MadridŠpanijaTrofej Bernabeu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara