""
""

SASTAVI: Srbija - Vels! Velike gužve oko stadiona! Hoće li Marakana konačno biti puna?

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.06.17. | 19:33

Uz MOZZART Sport pratite dešavanja sa Marakane

SRBIJA - VELS (20.45)

Izabrane vesti

Stadion: Rajko Mitić.
Kapacitet:55.534.
Sudija: Maneul Souza (Portugal).

SRBIJA (3-4-3): Stojković - Ivanović, Nastasić, Vuković - Rukavina, Matić, Milivojević, Kolarov - Tadić, Mitrović, Kostić. 

VELS (5-4-1): Henesi - Ričards, Dejvis, Čester, Vilijams, Ganter - Ledli, Edvards, Alen, Ramzi - Vouks.



19.34 - Oko stadiona su velike gužve, na Autokomandi posebno. Po svemu što se može videti ne treba niko da se iznadi ukoliko stadion bude krcat...

Došao je i taj dan, kada je cela nacija reprezentacija. Fudbalska selekcija naše zemlje večerass protiv Velsa igra možda i najvažniju utakmicu u ovim kvalifikacijama. Trijumf protiv Zmajeva (i to bez Gereta Bejla) otvorio bi Orlovima širom vrata Mundijala.

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL SRBIJE I VELSA

Svi faktori su na stranim naše reprezentacije o čemu svedoči kvota u kladionicama MOZZART - 1,65. Orlovi nemaju poraz u dosadašnjim kvalifikacijama, vrlo su ofanzivno potentni, tako da je Slavoljub Muslin odlučio da šansu ukaže proverenim snagama, o čemu ste pmogli još juče da čitate na stranicama portala MOZZART Sport

SRBIJA - TIM ZA VELS

Ponovo ćemo se u ofanzivi uzdati u triling, Tadić, Mitrovići Kostić. U sredini će biti neprikosnoveni Matić i Luka Milivojević, a po bokovima Rukavina (desno) i Kolarov (levo).

Nema mesta strahu: Vels bez Bejla - dve kvalifikacione pobede u poslednjih 10 godina

Za razliku od meča u Gruziji odbrana će pretrpeti dve promene. U postavu se vraćaju Matija Nastasić i Jagoš Vuković, dok će tu biti i kapiten Branislav Ivanović. Na golu će biti neprikosnoveni Stojković.

Orlovi su favoriti, ali ne smeju da imaju žute minute kao u nekim ranijim slučajevima kada su jako loše ulazili u utakmice. O tome opširno možete čitati OVDE.


tagovi

Evropafudbalska reprezentacija SrbijeGeret BejlSlavoljub MuslinSrbijaVels

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara