"Simo Krunić"
"Simo Krunić"

Simo Krunić udario po čelnicima Superlige: Sramota je što ćemo u šest dana odigrati tri utakmice!

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.05.15. | 15:34

"Mi nemamo vremena ni da se spremimo za naredni meč", poručio je trener Jagodine...

Simo Krunić

Trener Jagodine Simo Krunić izjavio je da je iznenađen što će ekipa već u subotu igrati utakmicu 29. kola protiv Radničkog iz Kragujevca i konstatovao da je takva odluka sramotna.
"Stvarno ne razumem, nema logike, to je sramota. To nam je bitna utakmica, ne znam kako se to planira, mi smo igrali u nedelju, sada igramo u sredu, pa u subotu. To je nemoguće, igrati tri utakmice za šest dana. Igrači nemaju vremena da se odmore, a mi nemamo vremena da se pripremimo za utakmicu", objasnio je Krunić.

Izabrane vesti

On priznaje da ne zna kako će da pripremi tim u tako kratkom roku.
"Jedan dan mnogo znači, mi smo u inferirnom položaju u odnosu na neke druge ekipe koje imaju dosta bodova, bore se za nešto drugo i imaju veći fond igrača. Nema vremena da se igrači odmore, ni da se utakmica pripremi", poručio je Krunić.

Iskusni stručnjak izjavio je da očekuje izuzetno tešku utakmicu protiv Čukaričkog, što zbog forme i kvaliteta rivala, što zbog činjenice da njegov tim ne zna za pobedu kod kuće još od novembra.
"Čukarički je izuzetna ekipa, sa velikim fondom igrača, koja je možda u najboljoj formi od svih. Mi se nalazimo u nezavidnoj situaciji i pozivam navijače da dođu u što većem broju, da nam pomognu i daju energiju igračima, da osete tu podršku".

Krunić je konstatovao da Jagodina prvi put, ako se izuzmu mečevi sa Zvezdom i Partizanom, nije favorit na svom terenu.
"Od novembra prošle godine nismo pobedili kod kuće. Domaći teren nam je kao uklet, lakše igramo na strani, i protiv Rada smo imali dosta šansi, ali nismo imali sreće. Teško postižemo golove, mučimo se, moramo da damo maksimum".

Utakmica 28. kola Superlige između Jagodine i Čukaričkog igra se u sredu od 16 sati.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Simo KrunićRadnički KragujevacJagodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara