""
""

Spanulis i Printezis ne moraju da brinu, Olimpijakos je siguran u rukama Milutinova i društva

Vreme čitanja: 1min | ned. 29.11.15. | 18:30

Milutinov solidnog učinka u prvoj utakmici posle oporavka od povrede...

Košarkaši Olimpijakosa nastavili su seriju pobeda i dobrim izdanjem na gostovanju Kavali (71:54) stigli do 11. uzastopnog trijumfa u svim takmičenjima.

Izabrane vesti

Još jednom grčki šampion morao je za bodove da se bori bez dvojice najboljih igrača, Vasilisa Spanulisa i Jorgosa Printezisa, koji se i dalje oporavljaju od povreda, ali legendarni asovi nisu imali razlog za brigu, pošto je klub iz Pireja u sigurnim rukama njihovih mladih saigrača. Gosti su vođstvo u svojim rukama držali svih 40 minuta, a u samom finišu utakmice Kavala je uspela da izbegne potpuni debakl i zaostatak svede na pristojnih 14 poena. 

U izostanku dvojice iskusnih internacionalaca crveno-bele do pobede su vodili Mihalis Cairelis i Otelo Hanter sa po 13 poena, dok Met Lodžeski meč završio sa deset poena, pet skokova i četiri asistencije. Srpski reprezentativac Nikola Milutinov vratio se na parket posle uspešnog oporavka od manje povrede, a za sedam minuta na parketu imao je pet poena, dve asistencije i skok. U domaćim redovima Hristos Taputos je ubeležio dabl-dabl učinak – 17 poena i 10 skokova i bio daleko najzapaženiji igrač Kavale. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Otelo HanterOlimpijakosNikola MilutinovMihalis CairelisEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara