""
""

SPECIJAL (Partizan - PAOK): Dominacija Parnog valjka u skokovima prava sigurica, šuterska eksplozija sa kvotom 6,50!

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.02.17. | 13:37

Kladionica MOZZART je i ovoga puta pripremila slobodne igre, kako bi ljubiteljima igre pod obručima ovaj spektakl učinila još zanimljivijim

Beogradski hram košarke će u samo dva dana biti poprište dva fenomenalna spektakla, a prvi je programu večeras od 18.30 kada će Partizan ugostiti solunski PAOK u revanš meču prve runde plej-ofa FIBA Lige šampiona. Kladionica MOZZART je i ovoga puta pripremila slobodne igre, kako bi ljubiteljima igre pod obručima ovaj spektakl učinila još zanimljivijim.

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE: Partizan - PAOK

Crno-beli su iz Grčke doneli minimalnu prednost (76:74), na tribinama će dve grupe navijača pripremiti bratsku atmosferu, ali će na terenu sve pucati od žestokih duela. Partizan je blagi favorit za pobedu na ovoj utakmici sa kvotom 1,80 (1,95 u Trostrukom superparu), a ako smatrate da će to uspeti da učini sa dvocifrenom razlikom tu je kvota 4,00.

Za one hrabrije, koji smatraju da će Parni valjak pobediti u svakoj četvrtini, tu je kvota 9,00. Ako verujete u Partizanovu šuterska eksploziju, odnosno ubačenih više od 84,5 poena na ovoj utakmici tu je kvota 6,50.

KVOTE ZA SLOBODNU IGRU

Ono što je najrealnije, jeste da će Partizan imati više skokova (kvota 2,20). Tu su i igre Partizan postiže 8,5 trojki na meču (3,50), Ratkovica će imati više od 9,5 asistencija (4,50).

Od Veličkovića i Birčevića će se očekuje da predvode svoj tim do pobede, pa je tu kvota 4,00 za to da će njih dvojica zajedno imati više od 29,5 poena na večerašnjoj utakmici.

NAPOMENA: Sve igre iz specijala mogu se igrati samo u singlu. Za SLOBODNU IGRU, računaće se i eventualni produžeci. Za sve igre iz specijala merodavan je oficijalni sajt www.basketballcl.com.

(FOTO: Star Sport, mozzartbet.com)


tagovi

FK PartizanKK PAOKJadranska ligaFIBA Liga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara