""
""

Tadija Dragićević protiv Zvezde: Emocije ostaju po strani!

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.12.15. | 12:22

“Pomalo je čudno kada igraš protiv bivšeg kluba, oni će biti motivisani da se pokažu pred krcatom moračom”, poručuje iskusni krilni košarkaš

Derbi susret petnaestog kola ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde izaziva veliko interesovanje košarkaške javnosti u Podgorici što za Mozzart Sport potvrđuje i trener u stručnom štabu Đetića Igor Đaletić.
Zvezda, Partizan i u poslednje vreme Cedevita pune našu dvoranu do poslednjeg mesta. Večerašnja utakmica ima dodatnu težinu jer igraju dve prvoplasirane ekipe. Uz to crveno-beli su napravili veliki uspeh u Evropi i sigurno će biti silno motivisani. Očekujem težak meč i jaku utakmicu u koju ulazimo takođe sa maksimalnim motivom“, rekao je Đaletić

Budućnost ima određene kadrovske probleme pred duel koji odlučuje o liderskoj poziciji na Jadranu?

Izabrane vesti

Imamo više povređenih igrača, pre  svih Suad Šehović vuče povredu još od Steaue, on je pod  znakom pitanja, pokušao je da odradi poslednji trening, ali nije  uspeo. Imamo značajno smanjenu rotaciju na bekovskim pozicijama. Džulijus Dženkins je sinoć stigao u Podgoricu iz SAD-a i zbog vremenske razlike najverovatnije neće biti u sastavu, moramo da ga poštedimo i ne ubacimo u vatru u takvom meču“, zaključio je Đaletić.

Bivši kapiten Zvezde, a sad krilo Budućnosti Tadija Dragićević za Mozzart Sport kaže da sa pomešanim osećanjima dočekuje večerašnji susret.

Pomalo je čudno kad igraš protiv bivšeg kluba u kome si proveo puno vremena. Ipak, emocije idu na jednu stranu, a sve ostalo na drugu. Trudiću se da pružim maksimum, pomognem ekipi da pred punim tribinama zabeleži još jednu pobedu. Znam da neće biti lako, dobro se poznajemo, Zvezda je motivisana nakon plasmana u TOP 16 fazu Evrolige, želeće da nam preuzme lidersku poziciju, ali i mi se dosta pitamo. Očekujem dobar meč i naš trijumf“, zaključio je Dragićević.

Piše: Đurđe Mečanin

 

 


tagovi

Tadija DragićevićSrbijaJadranska ligaEvropaFK Crvena zvezdaBudućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara