Foto: ABA liga
Foto: ABA liga

Iz Budućnosti uveravaju: Nemamo problem sa Partizanom, već sa sudijama

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.05.24. | 10:47

Oglasio se sportski direktor Gavrilo Pajović

Ozbiljno se podigla "temperatura" pred okršaj Budućnosti i Partizana u polufinalu ABA lige. Pred duel u Podgorici (utorak, 18.00), Budućnost je serijom objava, što na sajtu, što na društvenim mrežama istakla da sudije prave velike greške zbog čega traži smena sudijskog komesara. Ipak, kako ističe sportski direktor Gavrilo Pajović, ovakve stvari ne utiču na odnos sa klubom iz Humske.

Naime u taboru Partizana su uvek isticali da su ljudi iz Budućnosti veliki sportski prijatelji, a sada ostaje da se vid kako će izgledati atmosfera u Morači u utorak uveče.

Izabrane vesti

Atmosfera na utakmica između Budućnosti i Partizana bez obzira da li se igra u Beogradu ili Podgorici je uvek onakva, kakva treba da bude. U pitanju je prava sprotska atmosfera. Pozivam naše navijača ispred kluba da budu korektni, da navijaju fer i sportski. Moram da naglasim da mi nismo imali nikakvih problema u Beogradu, imali smo sjajan ambijent, a na kompletnu atmosferu je uticao apel trenera Željka Obradovića. Očekujem zaista sportski spektakl u meču koji sledi“, naglasio je sportski direktor Budućnosti, Gavrilo Pajović za RTCG, pa nastavio:

Odnosi između Partizana i Budućnosti nisu poremećeni saopštenjima koja smo objavili. Mi smo uputili primedbe na kriterijum suđenja i na greške koje su napravljene. Nezadovljni smo, pokazali smo zašto smo nezadovoljni. Cilj nije da pravimo pritisak, nego da konstatujemo na greške i da utičemo na ljude koji se bave suđenjem i delegiranjem, da se ne igraju sa ugledom Budućnosti i ugledom ABA lige, koja mora da napreduje i raste u svim segmentima, da profesionalno i odgovorno rade svoj posao. Problema između Partizana i Budućnosti nema i nikada ih nije bilo. Ponavljam, očekujem sjajnu atmosferu, sportski ambijent i spektakl u dvorani „Morača“.

Partizan ima meč loptu sutra, baš kao i Crvena zvezda protiv Mege.



tagovi

KK PartizanKK Budućnost PodgoricaABA

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara