"Fernando Tores"
"Fernando Tores"

Tores: Stvari sada konačno dolaze na svoje mesto

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.05.13. | 11:43

Španski golgeter zahvalio se navijačima, koji su mu konstantno pružali bezrezervnu podršku

 

Fernando ToresFudbaler Čelsija Fernando Tores rekao je da stvari za njega "konačno postaju normalne" u tom londonskom klubu.

Izabrane vesti

On je u januaru 2011. godine prešao iz Liverpula u Čelsi za 40 miliona funti, ali je konstantno imao problem da pronađe golgetersku formu po kojoj je bio prepoznatljiv.

Ipak, to mu nije smetalo da se "plavcima" dve godine zaredom osvoji Ligu šampiona, pa Ligu Evrope. Tores je u finalu LE u sredu bio strelac prvog gola u pobedi Čelsija nad Benfikom od 2:1.
"Iza mene je dobra sezone. Najbolji sam strelac ekipe, osvojili smo trofej, dao sam gol u finalu. Stvari se vraćaju u normalu. Ipak, očekivali smo da ćemo ove sezone osvojiti više trofeja. Na kraju, ne možemo da kažemo da je bila loša, ali već se radujemo sledećoj sezoni", rekao je Tores za klupski sajt.

On je ove sezone odigrao 63 utakmice i postigao 22 gola, računajući sva takmičenja.

Tores se zahvalio navijačima Plavaca koji su mu pružali podršku i dok je igrao ispod očekivanja.
"Od prvog dana su bili uz mene, pogotovo u prvoj sezoni kada je to bilo najpotrebnije. Nije ni njima bilo lako ove sezone, ispali smo iz LŠ i izgubili dosta važnih utakmica. Sada mogu da uživaju, imamo dva najvažnija evropska trofeja. Svi moramo da budemo ponosni", zaključio je Tores.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ČelsiEngleskaEvropafernando toresLiga EvropePremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara