"Kinzi"
"Kinzi"

Trabzon povodom rastanka s Kinzijem: Niko nije veći od kluba!

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.12.15. | 13:10

Rasprava sa trenerom i ostanak u svlačionici tokom drugog poluvremena...

KinziTarens Kinzi se nije na najlepši način oprostio od Partizana, a takav je slučaj i sa Trabzonom. Kinzi i spomenuti turski klub su sporazumno raskinuli saradnju, a razlog za ovakav rasplet je svađa Amerikanca i prvog trenera Nenada Markovića na meču 13. kola šampionata.

Naime, tri minuta pre poluvremena utakmice između Ankare i Trabzona (74:70) Marković je izveo Kinzija i došlo je do ozbiljnog verbalnog okršaja nakon čega je Kinzi otišao u svlačionicu, po sopstvenom priznanju da bi rashladio glavu za drugo poluvreme. U drugom delu se nije ni vraćao, a Trabzon je kasnije u zvaničnom saopštenju istakao da je sporazumno raskinut ugovor posle incidenta i da "nijedan pojedinac nije veći od kluba i bordo-plavih boja".
"Imam veliko poštovanje za moje saigrače. Ne predajem se ni u sportu ni u životu. Kad god vežem pertle želim da pobedim. Izašao sam ranije da bih smirio glavu, krivio sam sebe zbog grešaka. Nisam želeo još veću svađu sa trenerom. Želeo sam da se vratim u drugom poluvremenu, nije bila moja odluka da ostanem u svlačionici", istako je Kinzi posle svega.

Izabrane vesti

 

Amerikanac je sada slobodan u izboru novog kluba.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: MN Press)


tagovi

TurskaTarens KinziKK TrabzonEvropaEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara