"Dani Dijez ponovo u centru pažnje"
"Dani Dijez ponovo u centru pažnje"

Unikaha planira da ukrade Realovu zlatnu koku i najboljeg mladog igrača ENDESA lige! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.05.15. | 13:22

Dani Dijez bi mogao da dobije nagradu za dobre partije ove sezone...

Dani Dijez ponovo u centru pažnje

Karijera supertalentovanog košarkaša Danija Dijeza nalazi se na prvoj velikoj prekretnici! Posle individualno najbolje sezone do sada, koju je proveo u dresu San Sebastijana kao pozajmljen igrač Reala i nedavno pokupio zvanje najboljeg mladog košarkaša ENDESA lige, zlatno dete Kraljevskog kluba moglo bi da napravi veliki iskorak i naredne sezone zaduži opremu Unikahe! 

Izabrane vesti

Prema pisanju andaluzijskog lista La Opinion, klub iz Malage planira da Realu pred nosem ukrade mladog španskog reprezentativca, pošto je sjajnom mladom šuteru ponudio vrlo interesantan dvogodišnji ugovor, sa opcijom produžetka i u trećoj sezoni. 

Dijez će ovog leta i zvanično ostati bez ugovora, a kako se Real još nije odlučio da snajpersiti ponudi nastavak saradnje, Unikaha bi mogla da dobije jednog od najperspektivnijih igrača iz čuvene generacije „1994“ , u kojoj su još i Aleks Abrines, Giljemo Vives Haime Fernandez. 

Dani Dijez je ove sezone prosečno beležio 13 poena i sedam uhvaćenih lopti, a i pored toga što je zvanično proglašen najboljim mladim košarkašem ENDESA lige, teško je očekivati da bi imao prostor za igru u taboru matičnog kluba - Reala...

(FOTO: Printscreen Via Youtube.com)


tagovi

KK Real MadridEvroligaENDESA ligaDani Dijez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara