""
""

Veliko srce Nikole Mitrovića: Plate iz Napretka dao u humanitarne svrhe

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.01.18. | 09:54

Lep gest iskusnog veziste

Šira javnost upoznala ga je tokom boravka u Partizanu. Da je kadar za ozbiljna fudbalska dela Nikola Mitrović je pokazao i ove jeseni, posebno u duelu sa Crvenom zvezdom kada je postigao fenomenalan pogodak.

Ipak, njegova misija u kruševačkom klubu ostaće upamćena po nećemu drugom. Nije želeo o tome javno da priča, ali iskusni vezista se odrekao svih primanja u Napretku i usmerio ih u humanitarne svrhe.
„Uvek sam spreman da pomognem, odazivao sam se raznim akcijama, jer želim i mogu. Kada sam se vratio u Napredak odlučio sam da svaku mesečnu zaradu dam u humanitarne svrhe, jer znam da će taj novac nekmome značiti. U dogovoru sa klubom moja plata je direktno odlazila na račun organizacije „Budi human“, čiji je osnivač naš nekadašnji vaterpolista Aleksandar Šapić. Imao sam sreće i zaradio dosta, nadam se da ću još. Trudiću se da pomažem kad god i koliko mogu“, rekao je za Sportski žurnal Nikola Mitrović.

Izabrane vesti

On je dogovorio rastanak sa Napretkom. Uskoro će potpisati za novi klub.
„Pri povratku u klub potpisao sam jednogodišnji ugovor uz dogovor sa predsednikom Miškovićem da mogu da idem posle šest meseci. Napretku želim sve najbolje. Trenutno sam u Poljskoj na pregovorima sa jednim klubom“, dodao je Mitrović.


tagovi

EvropaNapredak KruševacNikola MitrovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara