""
""

Voja Stojanović MVP Evrolige!

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.05.14. | 16:53

"Odigrali smo sjajno u finalu, kontrolisali smo dešavanja na terenu tokom čitavog meča i to protiv izuzetno kvalitetnog rivala kakav je Real Madrid", rekao je mladi košarkaš Crvene zvezde

Juniori Crvene zvezde u velikom stilu osvojili su Evroligu. Crveno-beli su u četiri utakmice ostvarili isto toliko pobeda, a posebno je zadivljujuće bilo njihovo izdanje u finalu, kada su porazili favorizovani madridski Real sa ubedljivih 55:42. Dodatno zadovoljstvo predstavlja i podatak da je za najkorisnijeg igrača završnog turnira proglašen bek kluba sa Malog Kalemegdana, Vojislav Stojanović. Koji je takođe uvršten i u idealnu petorku kompetnog takmičenja.

Da je laskavo priznanje otišlo u prave ruke dokaz je i podatak da je Stojanović u proseku postizao 13.5 poena, 6.3 skoka i 4.8 asistencija po meču uz prosečan indeks korisnosti 16.3. Podsećamo da je Stojanović proglašen i za najboljeg igrača kvalifikacionog turnira Evrolige koji prošlog februara održan u Beogradu.
"Pokazali smo veliko zajedništvo i fantastičan timski duh. Odigrali smo sjajno u finalu, kontrolisali smo dešavanja na terenu tokom čitavog meča i to protiv izuzetno kvalitetnog rivala kakav je Real Madrid. Bilo nam je veoma teško da igramo s obzirom da su mnogi naši prijatelji, i uopšte naš narod pogođeni velikim poplavama. Ipak, uspeli smo da se izdignemo i želim da istaknem da ovu pobedu i trijumf na Fajnal ejtu u Milanu posvećujemo narodu u Srbiji", rekao je Stojanović za klupski sajt.

Izabrane vesti

(FOTO: MN Press)


tagovi

Vojislav StojanovićItalijaFK Crvena zvezdaEvropaEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara