"Nikola Lukić"
"Nikola Lukić"

Voždovac: Napadačkim fudbalom do slavlja u Čačku

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.11.16. | 15:35

Zmajevi žele da nastave pozitivan trend pod vođstvom Ilije Stolice

Nikola LukićProdrmao je Ilija Stolica ekipu Voždovca. Četiri boda iz dve utakmice i nijedan primljen gol na mečevima protiv Spartaka (2:0) i Rada (0:0) dovoljan su zalog optimističnoj najavi puta u Čačak, gde će Zmajevi u sredu (13 časova) pokušati da nadmudre Borac.
Nemamo onaj broj bodova koji odgovara ambicijama našeg kluba, ali ćemo se potruditi da na ovom gostovanju ostvarimo dobar rezultat. Nemamo ni kažnjene igrače, postoje malo problemi sa nekim povredama i zamorom materijala, ali sam pristalica rotacije i osvežavanja ekipe, kako bismo svi ostali u ritmu“, rekao je Stolica pred meč 18. kola Superlige.

--->>> MOZZART kvote 2701: Borac - Voždovac 1 (2,60), X (2,95), 2 (2,80)

Izabrane vesti

Ako bi se posmatrao isključivo položaj na tabeli onda bi ovo morao da bude zicer za Voždovac, jer je Borac u seriji od 11 mečeva bez trijumfa, a poslednjih pet je izgubio.
Poznajemo dobro Borac. Gajim veliko poštovanjem prema treneru Mladenu Dodiću. Njegovi rezultati, rad i kvalitet govore o njemu. Uspeo je da konsoliduje ekipu, ali mu je nezgodno što je Borac opterećen rezultatima. To je jedan od naših aduta, da iskoristimo njihov pritisak“, dodao je Ilija Stolica.

Povoljnom rezultatu na sveže našminakom stadionu kraj Morave nada se i vezista Voždovca, Nikola Lukić.
Idemo na teško gostovanje. Borac je u nezavidnoj situaciji. Idemo da igramo našu igru, da kroz posed i napadački fudbal dođemo do tri boda. Na taj način možemo da se odužimo navijačima za nerešen rezultat sa Radom, iako smo po svim parametrima zaslužili tri boda u minuloj rundi“, dodao je Lukić.

(FOTO: Star sport)


tagovi

fk voždovacSuperligaSrbijaNenad LukićIlija Stolica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara