"Fudbaleri Voždovca"
"Fudbaleri Voždovca"

Voždovac otišao u Sloveniju: Sledeći je Spartak iz Moskve

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.06.17. | 16:12

Trener Ilija Stolica na put odveo 26 igrača

Fudbaleri VoždovcaDve sedmice rada u Beogradu, pa pravac Slovenija. Fudbaleri Voždovca otputovali su jutors za Slovenj Gradec, na završni deo priprema u susret noveoj sezoni.

I to u veoma dobrom raspoloženju, jer su Zmajevi u prvoj proveri, pre dva dana, savladali ruski Orenburg (3:0). Već u subotu očekuje ih najteži ispit ovog leta, susret sa moskovskim Spartakom, učesnikom Lige šampiona.
Zahtevali smo jake protivnike. Utakmica sa Spartakom iz Moskve je odlična provera za sve i za klub i za igrače. Želimo da se izmerimo sa prvakom Rusije i učesnikom najjačeg evropskog takmičenja. To je, međutim, još jedna od utakmica u nizu, a i ostali protivnici su veoma jaki. Pripreme, a i same utakmice će nam pomoći da podignemo nivo igre na viši nivo“, uverava Ilija Stolica, šef stručnog štaba ekipe iz Zaplanjske ulice.

Izabrane vesti

Ilija StolicaU Sloveniju su otputovali sledeći igrači: Popović, Milošević, Milović, Mihajlov, Gajić, Ivković, Damjanović, Putinčanin, Ćirković, Blagojević, Bigović, Pavlović, Vidaković, Purtić, Ješić, Petrović, Duronjić, Srećković, Zec, Mašović, Dražić, Georgijević, Stuparević, Filipović, Mandić i Račić.

Osim sa Spartakom, Voždovac će tokom boravka u završnjoj fazi priprema odigrati mečeve sa hrvatskim Rudešom (4. jul) i ukrajinskom Zorjom (7. jul).

(FOTO: Star sport)


tagovi

Ilija StolicapripremeSrbijaSuperligafk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara