""
""

Zaboravite Čelsi i 70.000.000 - Aleks Sandro dobio ponudu iz snova!

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.07.17. | 08:27

Zaokret u transferu leta?

Veliki kontranapad Juventusa. Stara torinska dama je izgleda drastično promenila kurs u ovom prelaznom roku pa priprema preokret i u slučaju Aleksa Sandra. Nije tajna da je Brazilac velika želja Čelsija i trenera Antonija Kontea koji je, navodno, spreman da ponudi čak 70.000.000 evra za njegov transfer, međutim, došlo je do promene.

Izabrane vesti

Juventus je spremio ekstra ponudu za Brazilca u vidu novog petogodišnjeg ugovora i plate od 5.000.000 evra po sezoni, piše Korijere delo Sport. Ovaj list tvrdi, pozivajući se na izvore, i da Bjankoneri više ne žele da prodaju levog beka ovoga leta čak i u slučaju da na njihovu adresu stigne suluda ponuda iz Londona od 70.000.000. 

Umesto prodaje, žele ga dugoročno u Torinu, a ponuda od 5.000.000 po sezoni zaista je izuzetno dobra (skoro u rangu Čelsijeve od 6.000.000 evra godišnje) za Brazilca kojeg pored šampiona Engleske prati i Pari Sen Žermen.

Adut više u rukama Juventusa da se izbori za ostanak Aleksa Sandra je transfer desnog beka Reala Danila koji je poprilično izvestan. Njih dvojica bili su fantastičan bekovski par u Portu pre nekoliko sezona, odlični su prijatelji, a Danilo je idealna taktička zamena za zemljaka Danija Alvesa koji je nedavno otišao iz kluba.

Juventus je u pregovorima sa Madriđanima i očekuje se da transfer majstor Bepa Marota izboksuje obeštećenje od 20.000.000 evra plus bonuse. Tako bi dovođenjem Danila i ostankom Aleksa Sandra Bjankoneri imali jake osnove da gaje visoke ciljeve u Ligi šampiona i naredne sezone.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Aleks SandroČelsiItalijaJuventusPari Sen ŽermenSerija ATransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara