"Željko Obradović"
"Željko Obradović"

Željko Obradović: Verovatno će kum ponovo na prvu poziciju

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.01.15. | 15:46

“Darušafaka je prva jer tim dobro igra, učestvuju samo u domaćem prvestvu i imaju sedam dana da se pripreme za svaku utakmicu. Poseduju odlične igrače i trenera”, rekao je srpski trener

Željko ObradovićFenerbahče najtrofejnijeg trenera Evrope Željka Obradovića je bez većih problema slavio u derbi utakmici turskog šampionata protiv Bešiktaša (97:59) i izjednačio se sa vodećom Darušafakom.

Gradski derbi je po Obradoviću rešen već u prvom poluvremenu.
U prvoj četvrtini smo imali višak od samo četiri poena (17:13), ali smo protivnika slomili u drugoj deonici kad smo ih sveli na sedam poena. U Fenerbahčeu je bilo više igrača raspoloženih za igru“, kaže za MOZZART SPORT Željko Obradović.

Izabrane vesti

Trenutno lider lige je Darušafaka. Da li je to realno?
Prvo igraju dobro, drugo igraju samo domaće prvenstvo i imaju sedam dana da se pripreme za svaku utakmicu. Poseduju odlične igrače i trenera“.

Verovatno će doći do smene na čelnoj poziciji jer Efes našeg Dude Ivkovića igra kod kuće sa Turk Telekomom poslednju utakmicu ovog kola (danas u 18.00).
Verovatno će kum ponovo na prvu poziciju“.

U Evroligi očekuje vas važan meč sa Olimpijakosom (petak 16. januar u 19.00). Verovatno ni sami ne znate koliko ste odigrali utakmica sa grčkim velikanom.
„Pred nama je veoma važna utakmica i moramo da odigramo dobro. Gosti imaju dve pobede, mi smo bez većih problema savladali Nižnji. Prednost Olimpijakosa je što igraju dugo zajedno, čvrsto u odbrani, nadam se da ćemo naći rešenje“.

Naš trofejni stručnjak ističe da je zadovoljan kako se odvijaju stvari, ali da uvek ima prostora za napredak.
Sve teče po nekom planu, naravno u hodu popravljamo stvari, menjamo ono što je loše, popravljamo igru u odbrani i mislim da će biti sve bolje“, zaključio je Obradović.

Piše: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com

(FOTO: Starsport)


tagovi

Željko ObradovićFenerbahčeEvroligaDuda Ivković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara