""
""

ZVANIČNO: Murinjo otišao iz Reala!

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.05.13. | 20:22

Florentino Perez saopštio da Portugalac više neće biti trener Madriđana, njegova nova destinacija biće Čelsi, na Santjago Bernabeu bi trebalo da ga zameni Karlo Anćeloti, ali je PSŽ u prvi mah odbio da pusti Italijana

 

Kraj! Žoze Murinjo nije više trener Real Madrida! Vest o kojoj se šuškalo mesecima unazad obnarodovao je predsednik kraljevskog kluba, Florentino Perez, na vanrednoj konferenciji za medije.
Klub i trener veruju da je pravo vreme da se saradnja završi. Želeo bih da se zahvalim Žoze Murinju za naporan rad u poslednje tri godine. Tim je pod njegovim vođstvom napredovao. Želim mu sve najbolje“, rekao je Florentino Perez.

Izabrane vesti

Murinjo je neuspešno završio treću sezonu u Realu, pošto nije uspeo da odbrani titulu, u finalu Kupa kralja je poražen od Atletiko Madrida, a u polufinalu Lige šampiona preslišala gaje Borusije iz Dortmunda. Uz prateće sukobe sa igračima i novinarima, ovakav epilog je očekivan, a njegova nova destinacija biće Čelsi, gde je već radio od 2004. do 2007.

Prema navodim svetskih medija, Murinja će na klupi Reala najverovatnije zameniti Karlo Anćeloti, koji je pre osam dana postao šampion Francuske sa Pari Sen Žermenom. Iako prvi pokušaj angažovanja Italijana nije uspeo.
"Želim da izražim svoje najveće divljenje prema PSŽ-u i njegovim vlasnicima. Pre nekoliko dana naš izvršni direktor je putovao u Pariz da vidi da li je moguće da Karlo dođe i oni su nas odbili. To je problem o kome ćemo raspravljati sutra, imamo nekoliko dana da razmislimo. Imamo nekoliko kandidata, ne samo Anćelotija", dodao je Florentino Perez.

(FOTO. Action images)

 

 


tagovi

EvropaFlorentino PeresfudbalPrimeraReal MadridŠpanijaŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara