Adrijano (Reuters)
Adrijano (Reuters)

Adrijanove muke: Zbog meča sa Švajcarskom "nestao" na 48 sati, žena ga ostavila posle samo 24 dana braka

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.12.22. | 10:46

Umesto da bude na proslavi svog venčanja, Brazilac s drugarima bodrio Selesao

Fudbal ujedinjuje svet. FIFA je plasirala ovaj slogan pred aktuelni Svetski kup, koji se nije pretvorio u realnost kada je u pitanju Adrijano Leite Ribeiro, među ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na planeti poznat i po nadimku Imperator.

Kako piše Globo, nekadašnja brazilska zvezda čija je karijera bila ispunjena i kontroverzama, posle samo 24 dana stavio je tačku na brak sa Mikaelom Meskitom.

Izabrane vesti

Tačnije, sada već bivša gospođa Ribeiro rekla je "kraj" pošto je Adrijano zbog fudbalske utakmice Brazila i Švajcarske odlučio bez ičijeg znanja da pomeri intimnu proslavu venčanja, posvećenu porodici i bliskim prijateljima, bez velikog luksuza, planiranu za vikend.

Adrijano je, prema pisanju sajta brazilske televizije, pre nekoliko dana otišao u posetu prijateljima u Vilu Kruzeiro, kvart u severnom delu Rija gde je odrastao, kako bi sa drugarima gledao pomenuti meč. A, pojavio se kod kuće posle dva dana.

Mikaela nije prihvatila izvinjenje, jer za sve vreme njegovog boravka sa drugarima nije znala gde se Adrijano nalazi. Niti je dao bilo kakvo objašnjenje zašto se toliko dugo zadržao, pa je odlučila da otkaže proslavu, ali i da od matičara zvanično zatraži razvod.

Njih dvoje su prestali da se prate na društvenim mrežama. Mikaela je izbrisala sve zajedničke fotografije, dok je on zadržao samo nekoliko slika.


tagovi

AdrijanoKatar2022Mundijal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara